FUEL your mind with the best

Topsoe

Du var som en ninja fotograf. Utroligt! Everywhere yet invisible

”Bjørg, det var en fornøjelse at have dig med. Billedet af mig og Sylvain er simpelthen fremragende og du er den mest diskrete fotograf, jeg nogensinde har oplevet til en konference.”
Mikala Grubb
Senior Director, Commercial Excellence & Marketing

Baggrund

En fantastisk glæde og rejse at være med på, når opgaver indsigt i andre “verdner” og der lærers nye ting – fra sidelinjen.

Topsoes konference her var…anderledes. Indsigten har bestod mest i at en helt ukendt og ufattelig kompleks verden og fagligt område åbenbarede sig. Med den brede pensel – jeg forstod måske 15 % af de oplæg, der blev givet og slides, der blev vist. Og her kan jeg så passende skyde ind, at jeg jo faktisk har en cand.jur under bæltet.

Det beviser mest af alt, at konference, emnet og ikke mindst oplægsholder og deltager tilhøre en faglig elite jeg er stolt af at have været i selskab med i 2 dage.

Hos Topsøe er der så fascinerende dygtige folk, som hver dag arbejder, regner, tester, udvikler og regner lidt mere for at hjælpe bl.a. flyindustrien til at reducere udledningen af CO2 og finde bæredygtige alternative brandstoffer. 

Kunde: Topsoe

Årstal: 2022 – still going

Fotopakker: Konference

Resultatet af samarbejdet