Sådan endte jeg som fotograf i Hørsholm

Sådan ser mit skrivebord ud i dag.

Det har det ikke altid gjort. Jeg er jurist af oprindelse med speciale i immaterialret, og nok også derfor, der er sneget sig en knaldroman ind på mit skrivebord – Ophavsretsloven og så endda med kommentarer.

Nok om det, nu har jeg altså slået mig ned som fotograf i Hørsholm. Det var godt nok noget af et spring, kunne nogen fristes til at sige, og det kan der måske også været noget om og så alligevel. Jeg har fra en ung alder synes det var spændende og sjovt at tage billeder. Det started med et lille, analogt naturligvis, rødt kamera, som det her, da jeg var omkring 6 år. Siden tog det fart, jeg investerede selv i et digitalt spejlrefleks kamera og var vitterligt i himmelen, da min gode ven og hamrende dygtige fotograf Mike Nybroe introducerede mig for B&H Photo, da jeg stod og skulle på ferie til New York.

Min interesse har udviklet sig fra hobby til forretning for mig. I dag tager jeg primært billeder af og for virksomheder og særligt portrætbilleder. De er vigtige for virksomheden og derfor min fornemmeste opgave at få medarbejderne til at føle sig godt tilpas i en, for dem, meget lidt naturlig situation.

Business as usual – næppe – der er ikke to dage kunder der er ens og dermed heller ikke to dage der er ens, og derfor elsker jeg mit arbejde som fotograf.

Tak fordi du læste med.

Skriv det du søger og tryk enter

Din guide & Gode råd

tips

 

Ja, det er rigtigt. En POP-UP, som kan være irriterende!
Men, jeg tror, du vil blive inspireret og motiveret af mit nyhedsbrev.

En enkelt gang om måneden, så sig JA TAK og start med din guide lige nu.

Sådan får du bedre portrætbilleder, der skaber værdi

novo-nordisk-virksomhedsfoto-mand-paa-trappe