GRUPPEBILLEDER

Gør det umulige muligt - fleksibelt gruppebillede!

Lad jer ikke begrænse af at koordinere travle kalendere, når I skal have foreviget teamet. Eller den geografiske udfordring ved at have afdelinger i flere byer – eller lande.

I skal sætte holdet, der er det helt rette til at løse opgaven for jeres kunder. I jeres pitch til kunden eller investoren vil det se imødekommende og professionelt ud, hvis I kunne vise kunden, holdet bag den løsning I kan hjælpe dem med. Men det bliver svært, for der findes ikke et gruppebillede af lige netop de 5 udvalgte til opgaven.

Eller måske gør der, men femtemanden er stoppet eller er i mellemtiden skiftet til et nyt projekt. Tiden er knap og hvordan skal du nå at koordinere deres kalendere, så der kan blive taget et gruppebillede?

Fleksible gruppeportrætter

Filter Categories
Alle
Fleksibelt
Klassisk
  • Novo Nordisk - Fleksibelt Gruppebillede
  • Fleksibelt Gruppebillede
  • clever choice - Fleksibelt Gruppebillede
  • apotekeren - Klassik Gruppebillede
  • Novo Nordisk - Fleksibelt Gruppebillede
  • Fleksibelt Gruppebillede
  • clever choice - Fleksibelt Gruppebillede
  • management - Fleksibelt Gruppebillede

En innovativ løsning med et fremragende resultat

“De Meza Photography tog nye portræt- samt gruppebilleder af hele Business Assurance i Novo Nordisk. Vi er ca. 65 personer, og billederne blev skudt i vores lokaler. Opgaven blev udført professionelt og Bjørg forstod at få vores medarbejdere til at føle sig godt tilpas foran kameraet – vi er derfor meget tilfredse med både processen og det endelige resultat. Jeg vil især fremhæve vores gruppebilleder, som vi er særdeles tilfredse med. Vi har mange medarbejdere, som rejser meget, og det er en udfordring at samle alle på én gang, hvorfor det har været en stor fordel at få gruppebillederne sat sammen af individuelle billeder. En innovativ løsning med et fremragende resultat.”

– Kim Bundegaard, Senior Vice President, Novo Nordisk

Sæt holdet som du ønsker

Individuelle billeder giver individuelle løsninger

Og individuelle billeder giver uanede muligheder. Det kan være en udfordring at lave et gruppebillede, når hverdagen er travl, kalenderne er fyldte og deadlines skal overholdes. Men det løser jeg nemt ved at sammensætte gruppebilledet af individuelle billeder

Virksomheden består af individuelle medarbejdere, ledere og chefer, og det er yderst sjældent, at alle kan lige netop den dag gruppebilledet skal tages. Men så snart jeg har taget samtlige individuelle billeder, kan vi skabe det gruppebillede, der passer til jeres behov. Det giver dig den ultimative fleksibilitet.

Du undgår at skulle spille kalender-tetris. Det tager kortere tid ud af den enkeltes kalender, fordi billedet er taget uafhængigt af de andre, hvor som helst og når som helst. Når det passer den enkelte. Særligt for chefer og ledere eller afdelinger med høj rejseaktivitet giver denne fleksibilitet mulighed for at skabe et gruppebillede.

De individuelle billeder kan bruges på uanede måder, uden I skal samle folk igen og igen. Sæt holdet til materialet til investoren, der skal pitches til, sæt holdet af fageksperter, der står for at sende nyhedsbreve ud, sæt projektteamet, der skal præsentere resultater til afdelingen, virksomheden eller på kurser til eksterne. Kun fantasien sætter grænser – og jeg hjælper jer med at se mulighederne i det materiale, der allerede er tilgængeligt.

UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

Du har et behov, men også tvivl og mange spørgsmål. Jeg står til din rådighed, når du har sat lidt ord på din opgave, så vender vi idéer og gode råd sammen. Ring, skriv og fyr løs af alle de spørgsmål du evt. har. Det koster dig ikke noget, og du er ikke forpligtet, når vi lægger røret på igen.

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

Billederne har et formål. De skal bruges ét bestemt sted, passe til en fastlagt brandguide, kunne formateres eller andre tekniske ting. Jeg taler derfor med jeres webansvarlige eller sætter mig ind i jeres brandmanual. Så sikres det at billederne opfylder præcis jeres formål, både teknisk og i udtryk.

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

Når først billederne er taget, skal du ikke vente på at få dem tilbage. De leveres digitalt til dig inden for 3-5 arbejdsdage. I situationer er der endda behov for levering ”on site”, hvis du står med en pressemeddelelse eller nyhedspost til LinkedIn. Det løser vi også ved hjælp af WiFi og iPad.

Sådan foregår det

Vi aftaler et møde eller klarer det over telefonen. Her løber vi jeres tanker i forhold til udtryk og stil for medarbejderportrætter igennem. Sammen tilrettelægger vi løsninger, der passer til jer. I udgangspunktet skydes billederne hos jer eller jeres foretrukne adresse. På den måde forstyrrer det jeres arbejdsdag mindst muligt, og sparrer samtidig tid og penge på transport til et fotostudie. Inden shootet ”inspiceres” adressen, hvis det ikke er på jeres egen. På den måde kan jeg tage højde for de fysiske arbejdsforhold og derved er jeg sikker på mine egne forberedelser til jeres shoot er i top.

Jeg følger op ved at sende jer en kontrakt og konkret tilbud, så I sikrer jer, at det hele er med, og I får opfyldt jeres ønsker og dækket jeres behov.

I ugen op til fotoshootet modtager du en ”Velkomstmail & ForberedelsesGuide” fra mig, som du kan dele med dine kollegaer/medarbejdere. Den indeholder nogle overordnede tips til påklædning, hår og make-up og lidt om, hvad du kan forvente på selve dagen for shootet. Det giver dig en god start til, når vi mødes på selve dagen, hvor vi kan bruge tiden på at tage nogle fantastiske billeder sammen.

Så er det tid til selve fotoshootet. Til et fleksibelt gruppebillede tages der full body billeder i forskellige poseringer. Jeg guider og instruerer undervejs. Det skaber variation og giver et autentisk udtryk i det færdige billede. Ved et ”klassisk” samlet gruppebillede er det ikke før selve dagen, hvor alle er til stedet, at billedet og kompositionen reelt kan tilrettelægges. Billedet bygges op ved at jeg guider og positionerer jer på plads en ad gangen, og der kan blive behov for at justere og bytte pladser undervejs, så det samlede udtryk tager sig bedst ud.

Efter fotoshootet udvælger jeg de bedste full body billeder, så sammensætningen af jer hver i sær bliver dynamisk og optimal. Det færdige gruppebillede får I tilsendt i et link til jeres eget personlige online galleri, hvorfra I også kan downloade billederne fra. Billederne kan jeg opbevare for jer i op til et år, hvis I ønsker det. Bliver I senere hen flere – eller færre – i gruppen, så kan I på et fleksibelt gruppebillede let få tilføjet/udskiftet nye personer. Det klarer jeg også for jer.

kamera-pa-stativ

Det fleksible gruppebillede har stor værdi for os

“Udover at Bjørg er en super dygtig fotograf, så blev opgaven grebet an med let til smil, overskud, fleksibilitet og løsningsorienterede kreative forslag. Samtlige medarbejdere følte sig trygge og afslappet foran kameraet, hvilket også kan ses på resultatet. Vi er meget tilfredse med det resultat vi har fået og særligt det fleksible gruppebillede af kontorets jurister har stor værdi for vores virksomhed, idet vi nu uden større ”operationer” kan udvide eller indskrænke gruppebilledet.”

– WTC Advokater

Få din GUIDE til bedre profilbilleder

  • Download min 'Guide til bedre profilbillede, der skaber værdi'. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris & praktik

Fra kr. 3.500,- ekskl. moms.

Alle opgaver kan løses

Uanset om jeres virksomhed er nystartet eller veletableret, kan det være væsentligt med et godt, imødekommende og professionelt gruppebillede af jer eller jeres fagteams i virksomheden.

Gruppebilleder er teknisk komplekse. Der er bl.a. mange personer, alle skal kunne ses og billedet skal have den rigtige belysning og så videre. Jeg hjælper jer med planlægningen og udførelsen af denne proces på en måde, der gør det ukompliceret fra start til slut. Sammen finder vi en stil og set-up, der passer til jer.

Ring på 6165 4409 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Eller klik på knappen for at komme til kontaktformularen.

FAQ

Hvordan foregår selve fotoshootet?

Jeg kommer ud til jer på jeres adresse med det nødvendige udstyr for at løse opgaven for jer. Skal portrætbilleder eksempelvis tages ifm. I samlet til en konference, så kommer jeg blot ud til jer på jeres konferencested. I slipper for at skulle sende samtlige medarbejdere i byen for at få taget billeder.

Jeg opsætter mit udstyr og gør alt klart forud for det aftalte tidspunkt for selve fotograferingen. Ingen spildtid, ventetid minimeres og det er langt mindre indgribende for jer og jeres arbejdsdag.

Hvor lang tid skal vi sætte af til fotoshoot?

Det kommer jo an på… Det vil variere efter, hvilken type opgave I har behov for hjælp til og dertil det stilistiske udtryk, der ønskes. Et ”klassisk” medarbejderportræt, headshot, skal I regne med af afsætte ca. 10 min per person til foran kameraet. Til sammenligning kan en editorial portrætsession med flere opstillinger og udtryk tage fra ½  time til et par timer.

Vi vil altid afstemme tidsforbruget i forbindelse med planlægningen og forud for jeres fotografering. Så I ved, hvad I skal afsætte af tid ift. den enkelte medarbejder eller hvis det skal indgå som en del af et konference-program.

Er det nødvendigt at mødes personligt før?

Det kan det være i nogle tilfælde, hvor vi skal planlægge og tale om stilen/branding for jeres shoot. Eller hvis det er en større konference eller event I gerne vil have dokumenteret. I disse tilfælde er det en god investering, at vi forventningsafstemmer og løber en drejebog igennem sammen. Jeg er fleksibel og vi kan også bruge Skype eller Facetime.

Det er ikke nødvendigt at mødes med dem jeg skal fotografere portrætter af inden. Jeg speed-dater med fremmede hver dag, når jeg tager billeder. Det har givet mig rigtig god erfaring og mine ”people skills” gør mig i stand til at tage autentiske og nærværende portrætter med ægte smil, selvom jeg ikke kender personen på forhånd.

Hvordan udvælger vi billeder – og kan vi se dem alle fra shootet?

Fordi jeg forstår, at din tid er værdifuld, har jeg fundet det mest effektivt at gå igennem billederne fra sessionen for dig og udrydde fejlskuddene, gentagelser og fotos, hvor du er fanget i midten af ​​et nys 🙂 Jeg bruger tid på at kuratere de bedste billeder for dig, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du gør bedst.

Hvorfor er der forskel på prisen for digitale filer af billederne?

På trods af at en digital fil er et simpelt koncept, investeres der meget tid og en del kræfter i at skabe det digitale billede. Anvendeligheden i en digital fil uendelig. Med en digital fil kan du bl.a. bruge filen og fotoet på din hjemmeside, LinkedIn-profil, Business Facebook-side og endda til dit visitkort, brochurer roll-ups eller bannere, sidstnævnte hvis du investerer i en højopløselig fil. Din digitale fil er derfor et aktiv for din virksomhed, der i sidste ende skal hjælpe dig med at gøre dig synlig og tiltrække flere af netop dine ideelle kunder og samarbejdspartnere.

Jeg har hørt om rettigheder til billeder – Hvad betyder det? Ejer jeg mine egne billeder?

Jeg er, som fotografen, efter reglerne om ophavsret altid ophavsmanden til billederne, og dermed berettiget til at blive krediteret, når billederne bruges. Men fordi vi har et samarbejde og I har bestilt mig til at tage jeres billeder, overdrages der en række rettigheder til brug og visning af billederne til jer. Det kan udvides eller begrænses for både mig og jer alt efter, hvad vi aftaler sammen. Min interesse er, at I skal kunne anvende billederne bedst muligt til jeres behov.

Så er der også noget med det der afbilledes – personerne på billederne. Der kan i mange tilfælde være behov for tilladelse fra de mennesker, der indgår på billedet til at bruge billedet i virksomheden eller til det materiale virksomheden skal bruge til markedsføring. Det løses som regel ved at have en såkaldt ”model-release” eller ”model-aftale” mellem personen og virksomheden.

Har du en guide til tøj/påklædning eller gode vinkler

Det har jeg, i udgangspunktet vil jeg altid anbefale tøj, der får dig til at føle dig rart og godt tilpas. Dernæst skal du overveje, hvilken tøjstil du oftest bruger i din dagligdag/arbejdsdag, det vil være det mest naturlige, at du også har på til et fotoshoot. Er dit favoritslips eller yndlingsbluse i et særligt mønster eller mange forskellige farver, vil jeg alligevel råde dig til at genoverveje, om der er noget en smule mere diskret i garderoben, du kan vælge. Dit tøj skal helst ikke løbe med opmærksomheden – det skal du!

Hvilket format får vi billederne i?

Billederne leveres altid i en digital version optimeret til web-baseret brug i formatet .jpeg som er langt det mest anvendelige. Der er imidlertid opgaver, der kræver en særlig beskæring i pixel-formatet, fordi billederne skal passe til en hjemmeside. I andre tilfælde er der behov for levering af fysiske print eller digitale filer i en opløsning, der kan bruges til print/tryk. Uanset hvad dit behov er, så gennemgås det og afklares i planlægningsfasen, så det sikres du får et helt optimalt slutprodukt.

Hvor lang er leveringstiden?

Fra jeg har pakket mit udstyr sammen efter vores veloverstået fotoshoot, går der typisk 3-5 arbejdsdage, som jeg bruger på at uploade, lave back-up filer, udvælge, kuratere og uploade i jeres online galleri til udvælgelse.

Hvad koster kørsel?

Kørsel er inkluderet i prisen for jeres opgave. Skal opgaven løses et sted i Danmark eller eksotiske steder uden for grænsen, vil udgifter til for eksempel broer, færger eller fly faktureres jer, hvilket vi naturligvis altid vil have talt om og afklaret inden.

Har du en tilfredshedsgaranti?

Bestemt – det er ekstremt afgørende for mig, at I er tilfredse. Dét mål er i fokus fra vi siger goddag til hinanden for første gang. Derfor investerer jeg tid og kræfter i at afklare jeres ønsker og behov så grundigt som muligt, inden vi går i gang. Forventningsafstemning er nøglen til et godt og værdifuldt samarbejde. Er der ikke fuld tilfredshed, ser vi sammen på, hvor eller hvordan forventningerne ikke er indfriet og finder en løsning på udfordringen.

Jeg gør mit ypperste for at gardere mig mod, at noget skulle gå galt, så det ikke får indflydelse på, om vi kan gennemføre opgaven. Eksempelvis har jeg back-up kamera med, ekstra lamper, og dobbelt af andet grej, der er helt essentielt. Jeg skyder også billederne ind på to hukommelseskort i kameraet for at sikre, at der allerede ved første klik er to versioner af filen, hvis uheldet er ude.

Skriv det du søger og tryk enter