Hvad skete der egentlig lige dér?

Jeg gik ud af døren, tog på arbejde, forevigede gode minder og da jeg kom tilbage, var der simpelthen lige gået et år!! Kender du også følelsen? Og nu er december måned så skudt igang i dag – Store Nedtællingsmåned. Hvilke nedtællingsmidler bruger du? 

Hjemme hos os bruger vi flere ting. Vi holde styr på søndagene med vores adventskrans. Datoen med et kalenderlys og et velvoksent et af slagsen, jeg forudser en tidsrejse her – tilbage i tiden. For at afhjælpe fejlprocenten på lyset er huset udstyret med flere forskellige former for kalendre. Nogle gemmer fine små tegninger, som matcher julekalender-afsnittet, der ruller over TV-skærmen i flere udgaver (endnu en måde at nedtælle på) og nogle er dejlig sukker-politisk ukorrekte og indeholder chokolade af tvivlsom kvalitet. Hva’ søren – det går rent ind hos ungerne.

Men hvad er det vi rent faktisk tæller ned til så med alle disse hjælpemidler? Juleaften selvfølgelig!! En aften, hvor vi efter 24 mere eller mindre heftige dage proppet med æbleskiver, pebernødder, gaveræs, juleafslutninger, måske en aften i festlig lag med en lille øl og snaps ved siden, kan slappe af med vores familie og vores kære! En aften som vi gerne vil huske, en aften der for mange skaber minder.

Jeg har gjort det til min mission, at vi skal huske vores gode minder og passe på dem! Og ikke kun dem fra december måned – resten af året byder rent faktisk også på sjove og mindeværdige ting. Jeg har derfor sat mig for, at jeg vil lave en julekalender, der skal hjælpe og inspirere jer til at huske på jeres gode minder!

Jeg kan lige nå den første låge mens det stadig er 1. december – følg også med i min julekalender på min Facebookside.

Låge nr 1 indeholder intet ringere end en god idé:
– Det er klassisk, børnenes bedsteforældre eller ens egne forældre eller bedste/oldeforældre for den sags skyld, skal have en gave. Det skal være et billede, men skolefotografierne duede ikke og tiden er knap.
– Køb en billederamme, få børnene til at tegne en tegning af dem selv, sæt tegningen i rammen og læg gaven under juletræet.
Book en tid til fotografering i januar i stedet og sæt billedet i rammen hos mormor og morfar eller hvem, der har været den heldig modtager af et godt minde.

Skriv det du søger og tryk enter

hvorfor-printe-billeder-smilehuller-julekalender