Hvad kan print bruges til? Gode idéer

I går skrev jeg lidt om, hvorfor jeg synes det er så vigtigt med de print. Langt de fleste, at dem der så rent faktisk for taget sig sammen til at printe billeder, bruger dem på den samme konventionelle måde. 13×18 cm det passer i IKEA-rammen hos farmor og farfar fra sidste år. Kan man forestille sig at udfordre dette lidt?

Jeg skal lige skynde mig at sige, langt heller print i 13×18 til rammen, hvis alternativet er, at de digitale filer bare forsvinder i mængden i cyberspace på jeres telefoner eller computere.

Nå, nok om det. Her er bare én af mange måder vi bruger billeder i print på herhjemme. Billederne er en skøn blanding af hverdagsbilleder fra fra min telefon og billeder fra ferier, nogle fra telefonen og nogle fra det store arbejdskamera.

Det er overhovedet ikke afgørende, hvilket kamera billederne kommer fra – det vigtigste er at billederne kommer ud derfra og på print, så I kan se på dem hjemme hos jer.

Hos os giver det anledning til reflektion og sjove bemærkninger hos ungerne, næsten hver dag, når de ser på sig selv (de små narcissister ;o)).

Det kunne være der gemmer sig flere gode idéer ? til print fra mobilen ? eller andre gadgets i de kommende låger her i kalenderen. Så følg med 🙂

God lørdag derude ?

Skriv det du søger og tryk enter

hvorfor-printe-billeder-smilehuller-julekalenderdemo-context-size-mat-papir-1120x675