Print – Hvorfor dog printe billeder?

Ja, helt ærligt – hvorfor?

Hele den offentlig sektor bl.a. forsøger at gøre samfundet papirløst med e-boks og diverse andre spændende tiltag. Det er længe siden kameraerne indeholdt reelle filmruller – der var vi tvunget ind i det der med print. Er det fordi jeg er uhipster-agtig og ikke vil omfavne den digitale tidsalder? Bestemt ikke, tvært imod, men jeg skal sige dig hvorfor…

Simpelthen for at undgå at miste alle mine gode minder, den dag min telefon går i stykker, min computer står af eller skidtet bliver stjålet. Og ja, jeg sagde faktisk “den dag når…” ikke hvis – får teknikken går i stykker og andre kan ikke holde snitterne for sig selv – og nej, det er ikke pga. billederne vores gadgets bliver stjålet, det er jeg med på.

Men er billederne og de gode minder ikke også væsentlig mere værdifulde for dig? Og er de væk – ja, så er det altså VÆK.

Havde du printet, kun du gå hjem og se på nogle af de bedste minder på hænge på væggen, mens du sidder i telefonkøen, lytter til catchy elevatormusik hos dit forsikringsselskab for at melde din telefon stjålet.

Men det er ikke kun fordi vi kan risikere at miste vores billeder og minder, jeg synes du skal få de bedste på print. Det giver altså glæde, hver dag, når jeg ser på dem! Det er da ikke så skidt vel?

Hvilke billeder skal på print hos dig?

Har du brug for hjælp, så få inspiration og ideer til print her.

Skriv det du søger og tryk enter

blog-1-dec-kalenderhvad-kan-print-bruges-til-smilehuller-julekalender