Sådan tages erhvervsportrætter mest effektivt

Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie!

Står skrivebordet som du forlod det, da du gik på ferie? Pænt opryddet, snorlige bunker og de gamle kaffekopper blev båret ud? Nu er du kommet tilbage, har fået frisk kaffe i koppen og er sprængfyldt med energi efter en pause – alt er som det plejer eller er det?

Klik ind og se hvad jeg snakker om.

Sommerferien er for mange en naturlig pause, der blandt andet bliver brugt til at gøre status. Så måske er det ikke de samme kollegaer, du siger godmorgen til, som da du gik på ferie? Eller måske er du selv blevet den nye kollega?

Det er tid til at overveje, om nye portrætbilleder af dig selv eller i din virksomhed, vil en rigtig god investering. Det er vigtigt, hvordan du og virksomheden ser ud i dine kunders, samarbejdspartneres og konkurrenters øjne. Hvordan opfatter de dig og din virksomhed? Derfor er portrætbilleder en god investering i din virksomheds brand og markedsførning.  De giver et indtryk af, at der er mennesker ansat, der vil hjælpe kunder og samarbejdspartnere. Og nej, det skal ikke slå bunden ud af dit budget eller optage unødig meget tid for dig eller dine medarbejdere.

Det skal være effektivt og økonomisk at få taget erhvervsportrætter. Jeg tilbyder derfor altid at komme ud til mine kunder og tage billeder ude på din eller din virksomheds adresse. Det forstyrrer mindst muligt i arbejdsdagen, når jeg er hos jer og processen kan derfor holdes meget effektiv, selv når der skal tages mange erhvervsportrætter. Det var blandet andet en afgørende faktor for, at det overhovedet kunne lykkes for disse travle mennesker at få taget deres portrætbilleder.

– Tænk, eller endnu bedre, prøve at beregn, hvad det sparer dig i tid, transport og dermed penge, ikke at skulle fragte dig selv eller alle dine medarbejdere frem og tilbage til et fotostudie?

Er det tid for dig eller din virksomhed til nye erhvervsportrætter – skriv endelig hvis du har nogle former for spørgsmål på mail@demezaphotography.dk

Video: De Meza Photography

Musik: Bensound.com

Skriv det du søger og tryk enter

Din guide & Gode råd

tips

 

Ja, det er rigtigt. En POP-UP, som kan være irriterende!
Men, jeg tror, du vil blive inspireret og motiveret af mit nyhedsbrev.

En enkelt gang om måneden, så sig JA TAK og start med din guide lige nu.

Sådan får du bedre portrætbilleder, der skaber værdi

Er digitalt kropssprog på listen af sprog du taler - Stryk dit budskab med bevidst kropssprog