FORTÆL - BLIV HUSKET

Storytelling

Bliv hørt. Bliv set. Bliv husket.

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Anja Klemp Vilgaard i forbindelse med tilblivelsen af hendes nye bog ”Storytelling i praksis”.

Anja hyrede mig til at tage billederne af de 15 personer, der optræder i bogen.

Alle hovedpersonerne har efterladt et dybt aftryk i mig. De har inspireret til nye tanker, pirret min nysgerrighed og fået energien, jeg altid har følt boble mellem mennesker, til at indfinde sig.

Jeg er beæret over den ærlighed og de historier, de har delt med mig . Dette afsnit er dels tilegnet dem og deres villighed til at åbne sig for mig og kameraet – og dels til jer læsere, så I – ligesom jeg – bliver opmærksom på de små detaljer, der ofte udgør hele forskellen i vores møder med hinanden. Om de bliver gode, givende, afslappede og nærværende – eller om de bliver alt det modsatte.

Nedenfor kan du se et uddrag af de personer, jeg har fotograferet til bogen.

Bogen kan købes her:

Virkelighedens Fortællere

Mennesker har flere dimensioner

“Relationer er sindssygt vigtige for os mennesker, og det er historiefortællingen, der skaber den helt særlige følelse mellem os. Den, der åbner døren ind til mennesket, så jeg kan fange sjæl, styrke og personlighed i mit billede. Sikre mig at motivet holder, at personen forbliver personlig og identificerbar – og at vi alle får lov til at komme ind bag facaden i det øjeblik billedet bliver taget. ”

– Bjørg de Meza, Fotograf

Skab relationen

Dit brand og det du står for

Skil dig ud og brænd igennem, når du formidler dine historier, dine visioner. Sørg for at du bliver husket!

Billeder huskes væsentlig bedre en ord alene. Kombinationen mellem ord, der danner en historie, en fortælling og billeder er et stærkt våben til at gøre en forskel.

Brug billeder, visuelt materiale, der formidler dig og din historie, så du kan mærkes på den anden side. Inspirer, motiver, lad os se dig. Det skaber tillid og en vigtig relation til den, der ser og læser din fortælling.

Skab relation, visuel storytelling og branding by Bjørg de Meza

GRATIS guide til bedre profilbilleder

  • Download min 'Guide til bedre profilbillede, der skaber værdi'. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv det du søger og tryk enter