Top 5 yndlings foto-app til billedsjov ?

Indrømmet – jeg er en NERD ?

Jeg elsker at lege, og jeg elsker at lege med mine billeder. De her ? og alverdens sjove foto-apps har gjort det til det rene slaraffenland at lave billedsjov direkte på telefonen, eller faktisk også bare vække dine gamle printede billeder til live.

Arh, men hvorfor dog det, tænker du, billedet er fint som det er? Måske….og så alligevel, måske kan du lige tilføje lidt ekstra URHMF til billedet inden du deler på FacebookInstagram, Pinterest  eller VSCO (⬅️ nerd-alert)

  • Det er super nemt og enkelt – start med disse 5 apps og få dit eget billedsjov ud af det

Jeg kan simpelthen ikke lade være med at lege med mine billeder. Også dem som egentlig blot var et tilfældigt snapshot, der ikke var tiltænkt mere end lige præcis et snapshot. Men efter en tur igennem en foto-app, så kan der komme super sjove og anderledes udtryk ud af det. Eller også kan jeg tage de sjove 80’er minder med højt hår med mig digitalt – ja, jeg mener de gode gamle papirprint vores forældre har i albums.

Jeg ved det – der findes en fanta-zillion forskellige apps, og de kan muligvis mere eller mindre det samme. Nogle er for top-tech-nerds andre helt simple og dejlig let tilgængelige. Hver ting til sin tid.

Frygt ej, jeg har jo været igennem en del af dem og testet lidt af. Her er mit bud på 5 lette og sjove apps:

De her 3 apps tilbyder billedsjov i form af kreative filtre på den virkelig kreative måde, alternativ kollage-sammensætning af to eller flere billeder og endelig sammensætning af flere billeder til et slideshow – med eller uden musik ? – Siger det bare lige, hvis du sidder i stillekupéen mens du leger.

De sidste to billedesjov-apps, er apps, der let og enkelt lader papirprint transformere sig ind på min telefon i en digital version. Blot ved et enkelt klik og resultatet er ganske glimrende.

Men, Bjørg, tænker du. Kan du ikke tælle? Der er 6 apps her.

Ja det er der – den sidste er en bonus – og den skal du ikke nødvendigvis bruge til billedsjov. Den skal du bruge til at GEMME dine mange billeder med – sjov eller ej – andre steder end kun på dine telefon. Det kan være en life-saver!

Prøv nogle af dem – de er gratis – og så er det faktisk meget sjovt ?

God fornøjelse.

Skriv det du søger og tryk enter

demo-room-brnebilledeserie-print-ideer-smilehullerEr kropssprog på listen af sprog du taler? Alt hvad du fortæller uden ord