Wall Art – Kunne du tænke dig at prøve dit print først?

Køber du tøj og sko uden at have prøvet det først? For nogle år tilbage, var svaret i langt overstigende grad “nej da”. I dag købes der flittigt ind i alverdens webshops, hvor vi ikke har haft en chance for at prøve først. Hvorfor løbe den risiko overhovedet? Hvordan kan vi vide om det passer? Og er det overhovedet min stil? Det har jeg (og muligvis en dygtig markedsførings-person-type) luret! 

Vi har udset os et par sko eller en lækker jakke – måske endda til os selv og ikke til ungerne denne gang. Vi klikker helt uden nærmere eftertanke på “læg i kurv”-knappen i webshoppen! BUM, det var nemt – nu venter vi bare på PostNord (en helt anden historie). Hvordan kan vi vide os så sikre på vores køb er det rigtige? Det skal jeg sige dig – vi har haft mulighed for at sætte skoen eller jakken i KONTEKST inden! Ud over fine størrelsesvejleninger har de flest webshops fundet ud af, det er en rigtig god idé, at vise produktet fra virkelig mange vinkler samt på modeller. Jeg endda har oplevet at modellens højde og drøjde også er blevet beskrevet.

Jeg oplever ofte, at de af mine kunder, der gerne vil bestille print, vælger det kendte og det træfsikre valg. Et 13×18 cm print, det passer til rammen fra sidste år – vi ved det passer! Faktisk bebrejder jeg overhovedet ikke mine kunder. Jeg vil da også selv gerne være sikker INDEN jeg investerer i wall art. Så står jeg ikke med en udskrivning til et kanvas eller papirprint i 50×70 cm uden at have den fjerneste forestilling om det egentlig passer.

Det er faktisk muligt at gøre med billeder, I får taget hos mig – og det er muligt at prøve det på jeres egen væg. Jeps, det passer, I kan se jeres egne billeder fra jeres fotosession på jeres egen væg INDEN i køber. Så sikrer vi sammen, at materiale og størrelse faktisk passer netop jer!

Få idéer og inspiration til Wall Art

Skriv det du søger og tryk enter

hvad-kan-print-bruges-til-smilehuller-julekalender