Above and Beyond

Processen for din opgave

Hvad kan du forvente

MIN TILGANG TIL mit arbejde

Helt overordnet tilgår jeg mine alle mine opgaver på samme strukturerede vis. Så er jeg sikker på, at vi sammen får afdækket dit konkrete behov og tænkt hele vejen rundt.

Det er min klare erfaring, når alle ideer og muligheder har været tænkt, vurderet og valgt til eller fra, er det vi står tilbage med det helt rigtige resultat for dig.

Step 1 - Forberedelse

Vi aftaler et møde, telefonen, Zoom eller fysisk eller hvad du foretrækker. Denne samtale danner fundamentet for din visuelle kommunikation, som vi skal skabe sammen efterfølgende ved selve fotoshootet.

Vi vil derfor gå i dybden i forhold til budskab, udtryk og stil, der skal skabe rammen for din branding. På dette møde vil jeg sammen med dig gennemgå, hvor og hvordan, vi kan iscenesætte billederne. Det gør jeg fordi, jeg på den måde tager højde for udfordrende lysforhold eller begrænsninger i fysisk plads/vinkler, og hvilke rekvisitter, der vil være gode at gøre brug af.

Du vil opleve jeg stiller en hulens masse spørgsmål – svarerne finder vi sammen.

Step 2 - Optagelse

Min forberedelse, både alene og sammen med dig, er grundig – for eksamen er de forberedtes fest. Jeg vil gerne have, at du skal opleve, at fotoshootet ER en en fornøjelse og en god oplevelse. 

Du vil også opleve, at dine egen forberedelse, vil hjælpe dig til at kunne slappe mere af, for på den vis vil du vide nogenlunde, hvad vi skal lave.

Under hele forløbet, står jeg i dit ringhjørne, forklarer, guider og instruerer dig.  

Step 3 - Resultatet

Efter optagelsen skal de mange de rå billeder fra dagen kurateres og sorteres i. Det står jeg for, så du ikke overvældes. 

De bedste, valgt på baggrund af min erfaring og trænede øje, vil give dig en mængde af billeder, der afspejler variation i udtryk, vinkler lys og stemning, som du vælger dine endelig billeder ud fra. 

Disse billeder efterbehandles respektfuldt og endeligt til dig til færdig brug og i tilpassede optimerede formater, der tager højde for, hvor du skal, men også i fremtiden kan få brug for dem.

Jeg kan godt lide tanken om at tænke en lille smule langsigtet på dine vegne og optimere din brug af billederne.

Afspil video