EVENTS

Fang momentet

Omsæt jeres event til budskaber & gør dem til jeres fortælling

Få indsamlet jeres historier fra jeres event. Jeg hjælper jer med en billedreportage fra jeres arrangement, hvad enten det er en lederkonference, kick-off event, seminarer, kundemøder eller workshops.

På skarp og indlevende vis dokumenteres jeres event, jeres formål og budskaber. Altid med respekt for deltageroplevelsen og oplægsholdere – men med sans for detaljerne og steminger i det skjulte.

Jeres program og dagsorden omsættes til budskaber og visuelle fortællinger. Brug dem efterfølgende eksempelvis som cases på jeres hjemmeside eller som en del af jeres årsrapport. Vis andre, hvad I er gode til og har opnået.

Øjebliksbilleder

 • Nordic Gin House - Launch Event
 • Erhvervsministeriet - Sommerevent
 • Business Arrangement - Kromann Reumert
 • Nordic Gin House - Launch Event
 • Erhvervsministeriet & DI - Konference
 • Kick Off - Food Nation
 • Erhvervsministeriet & DI - Konference

Resultatet var vi yderst tilfredse med

”Vi hyrede Bjørg til at indfange stemningen fra vores eksklusive lancering af NordicGinHouse. Arbejdet og resultatet var vi yderst tilfredse med. Hun forstod at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem billeder, vi kun har fået positiv respons på, og bruger aktivt i vores markedsføring. Hun har en professionel tilgang uden at være selvhøjtidelig, og er derfor super nem at arbejde sammen med og bestemt anbefalelsesværdig!”

– Jakob Valentin, Nordic Ginhouse

Visuel Storytelling

Jeg sætter billeder på jeres fortælling

Skal jeres virksomhed afholde et arrangement, uanset størrelse eller format, hvor I ønsker en billedreportage fra arrangement eller fra dagen, tilbyder jeg at tage professionelle billeder for jer.

Jeg kommer gerne ud til:

 • Konferencer
 • Virksomhedsarrangementer
 • Receptioner
 • Teambuilding
 • Kurser og seminarer
UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

Du har et behov, men også tvivl og mange spørgsmål. Jeg står til din rådighed, når du har sat lidt ord på din opgave, så vender vi idéer og gode råd sammen. Ring, skriv og fyr løs af alle de spørgsmål du evt. har. Det koster dig ikke noget, og du er ikke forpligtet, når vi lægger røret på igen.

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

Billederne har et formål. De skal bruges ét bestemt sted, passe til en fastlagt brandguide, kunne formateres eller andre tekniske ting. Jeg taler derfor med jeres webansvarlige eller sætter mig ind i jeres brandmanual. Så sikres det at billederne opfylder præcis jeres formål, både teknisk og i udtryk.

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

Når først billederne er taget, skal du ikke vente på at få dem tilbage. De leveres digitalt til dig inden for 3-5 arbejdsdage. I situationer er der endda behov for levering ”on site”, hvis du står med en pressemeddelelse eller nyhedspost til LinkedIn. Det løser vi også ved hjælp af WiFi og iPad.

Sådan foregår det

Vi aftaler et møde eller klarer det over telefonen. Her løber vi jeres ønsker igennem i forhold til udtryk og stil for virksomhedens visuelle formidling ud fra jeres udfyldte formular (link?). Vi vender forskellige muligheder, og tilrettelægger løsninger der passer til jer. Sammen laver vi evt. en drejebog med udgangspunkt i jeres event-program. Så vidt muligt vil jeg inden eventet ”inspicere” adressen/konference-faciliteterne, eller besøge jer, hvis I holder det in-house. Det gør jeg fordi, jeg på den måde tager højde for udfordrende lysforhold eller begrænsninger i fysisk plads/vinkler og derved er jeg sikker på mine egne forberedelser til jeres shoot er i top.

Jeg følger op ved at sende jer en kontrakt og konkret tilbud, så I sikre jer, det hele er med og I får opfyldt jeres ønsker og dækket jeres behov.

På dagen for eventet kommer jeg ud til jer i god tid med mine kameraer og udstyr. Jeg løber dagens program igennem med jer, tager højde for sidste øjebliks ændringer, så alt er på plads. Og tiden inden jeres event går i luften, bruger jeg på at finjustere indstillinger og orientere mig ift. placering og vinkler, så jeg kan få taget de bedste billeder for jer.
Under jeres konference eller arrangement fungerer jeg som jeres øjne på alle de stemninger og detaljer, både de helt oplagte, men også de små skjulte, som er med til at danne ramme om jeres fortælling.
Det er ekstremt vigtigt, at jeg som fotograf ikke stjæler opmærksomheden fra det der foregår på scenen, for den der præsenterer eller forstyrrer de der lytter. Jeg lægger derfor meget stor vægt på at arbejde så diskret som muligt.

Efter fotoshootet får I tilsendt et link til jeres eget personligt online galleri, hvor jeg har udvalgt de bedste billeder til jer. Her kan I på en let og overskuelig måde se, udvælge og til sidst downloade de billeder I ønsker. Billederne kan jeg opbevare for jer i op til et år, hvis I ønsker det.

computer-paa-stativ

Få din GUIDE til bedre profilbilleder

 • Download min 'Guide til bedre profilbillede, der skaber værdi'. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris & praktik

Fra kr. 6.000,- ekskl. moms.

Alle opgaver kan løses

Der er mange jern i ilden, når dørene går op til jeres arrangement. Du skal ikke bekymre dig om at nå at være alle steder på en gang. Jeg er dine øjne gennem jeres event og dokumentere professionelt jeres program for dagen. Alt fra oplægsholdere, ”break-out” sessions, stemningsbillederne i pauserne.

Genfortæl jeres budskaber og skab værdi i jeres markedsføring med en billedreportage fra noget I har lagt tid og kræft i selv. Jeg hjælper jer med denne proces på en måde, der gør det ukompliceret fra start til slut.

Ring på 6165 4409 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Eller brug kontaktformularen.

FAQ

Hvordan foregår selve fotoshootet?

Jeg kommer ud til jer på jeres adresse med det nødvendige udstyr for at løse opgaven for jer. Skal portrætbilleder eksempelvis tages ifm. I samlet til en konference, så kommer jeg blot ud til jer på jeres konferencested. I slipper for at skulle sende samtlige medarbejdere i byen for at få taget billeder.

Jeg opsætter mit udstyr og gør alt klart forud for det aftalte tidspunkt for selve fotograferingen. Ingen spildtid, ventetid minimeres og det er langt mindre indgribende for jer og jeres arbejdsdag.

Hvor lang tid skal vi sætte af til fotoshoot?

Det kommer jo an på… Det vil variere efter, hvilken type opgave I har behov for hjælp til og dertil det stilistiske udtryk, der ønskes. Et ”klassisk” medarbejderportræt, headshot, skal I regne med af afsætte ca. 10 min per person til foran kameraet. Til sammenligning kan en editorial portrætsession med flere opstillinger og udtryk tage fra ½  time til et par timer.

Vi vil altid afstemme tidsforbruget i forbindelse med planlægningen og forud for jeres fotografering. Så I ved, hvad I skal afsætte af tid ift. den enkelte medarbejder eller hvis det skal indgå som en del af et konference-program.

Er det nødvendigt at mødes personligt før?

Det kan det være i nogle tilfælde, hvor vi skal planlægge og tale om stilen/branding for jeres shoot. Eller hvis det er en større konference eller event I gerne vil have dokumenteret. I disse tilfælde er det en god investering, at vi forventningsafstemmer og løber en drejebog igennem sammen. Jeg er fleksibel og vi kan også bruge Skype eller Facetime.

Det er ikke nødvendigt at mødes med dem jeg skal fotografere portrætter af inden. Jeg speed-dater med fremmede hver dag, når jeg tager billeder. Det har givet mig rigtig god erfaring og mine ”people skills” gør mig i stand til at tage autentiske og nærværende portrætter med ægte smil, selvom jeg ikke kender personen på forhånd.

Hvordan udvælger vi billeder – og kan vi se dem alle fra shootet?

Fordi jeg forstår, at din tid er værdifuld, har jeg fundet det mest effektivt at gå igennem billederne fra sessionen for dig og udrydde fejlskuddene, gentagelser og fotos, hvor du er fanget i midten af ​​et nys 🙂 Jeg bruger tid på at kuratere de bedste billeder for dig, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du gør bedst.

Hvorfor er der forskel på prisen for digitale filer af billederne?

På trods af at en digital fil er et simpelt koncept, investeres der meget tid og en del kræfter i at skabe det digitale billede. Anvendeligheden i en digital fil uendelig. Med en digital fil kan du bl.a. bruge filen og fotoet på din hjemmeside, LinkedIn-profil, Business Facebook-side og endda til dit visitkort, brochurer roll-ups eller bannere, sidstnævnte hvis du investerer i en højopløselig fil. Din digitale fil er derfor et aktiv for din virksomhed, der i sidste ende skal hjælpe dig med at gøre dig synlig og tiltrække flere af netop dine ideelle kunder og samarbejdspartnere.

Jeg har hørt om rettigheder til billeder – Hvad betyder det? Ejer jeg mine egne billeder?

Jeg er, som fotografen, efter reglerne om ophavsret altid ophavsmanden til billederne, og dermed berettiget til at blive krediteret, når billederne bruges. Men fordi vi har et samarbejde og I har bestilt mig til at tage jeres billeder, overdrages der en række rettigheder til brug og visning af billederne til jer. Det kan udvides eller begrænses for både mig og jer alt efter, hvad vi aftaler sammen. Min interesse er, at I skal kunne anvende billederne bedst muligt til jeres behov.

Så er der også noget med det der afbilledes – personerne på billederne. Der kan i mange tilfælde være behov for tilladelse fra de mennesker, der indgår på billedet til at bruge billedet i virksomheden eller til det materiale virksomheden skal bruge til markedsføring. Det løses som regel ved at have en såkaldt ”model-release” eller ”model-aftale” mellem personen og virksomheden.

Har du en guide til tøj/påklædning eller gode vinkler

Det har jeg, i udgangspunktet vil jeg altid anbefale tøj, der får dig til at føle dig rart og godt tilpas. Dernæst skal du overveje, hvilken tøjstil du oftest bruger i din dagligdag/arbejdsdag, det vil være det mest naturlige, at du også har på til et fotoshoot. Er dit favoritslips eller yndlingsbluse i et særligt mønster eller mange forskellige farver, vil jeg alligevel råde dig til at genoverveje, om der er noget en smule mere diskret i garderoben, du kan vælge. Dit tøj skal helst ikke løbe med opmærksomheden – det skal du!

Hvilket format får vi billederne i?

Billederne leveres altid i en digital version optimeret til web-baseret brug i formatet .jpeg som er langt det mest anvendelige. Der er imidlertid opgaver, der kræver en særlig beskæring i pixel-formatet, fordi billederne skal passe til en hjemmeside. I andre tilfælde er der behov for levering af fysiske print eller digitale filer i en opløsning, der kan bruges til print/tryk. Uanset hvad dit behov er, så gennemgås det og afklares i planlægningsfasen, så det sikres du får et helt optimalt slutprodukt.

Hvor lang er leveringstiden?

Fra jeg har pakket mit udstyr sammen efter vores veloverstået fotoshoot, går der typisk 3-5 arbejdsdage, som jeg bruger på at uploade, lave back-up filer, udvælge, kuratere og uploade i jeres online galleri til udvælgelse.

Hvad koster kørsel?

Kørsel er inkluderet i prisen for jeres opgave. Skal opgaven løses et sted i Danmark eller eksotiske steder uden for grænsen, vil udgifter til for eksempel broer, færger eller fly faktureres jer, hvilket vi naturligvis altid vil have talt om og afklaret inden.

Har du en tilfredshedsgaranti?

Bestemt – det er ekstremt afgørende for mig, at I er tilfredse. Dét mål er i fokus fra vi siger goddag til hinanden for første gang. Derfor investerer jeg tid og kræfter i at afklare jeres ønsker og behov så grundigt som muligt, inden vi går i gang. Forventningsafstemning er nøglen til et godt og værdifuldt samarbejde. Er der ikke fuld tilfredshed, ser vi sammen på, hvor eller hvordan forventningerne ikke er indfriet og finder en løsning på udfordringen.

Jeg gør mit ypperste for at gardere mig mod, at noget skulle gå galt, så det ikke får indflydelse på, om vi kan gennemføre opgaven. Eksempelvis har jeg back-up kamera med, ekstra lamper, og dobbelt af andet grej, der er helt essentielt. Jeg skyder også billederne ind på to hukommelseskort i kameraet for at sikre, at der allerede ved første klik er to versioner af filen, hvis uheldet er ude.

Skriv det du søger og tryk enter

Din guide & Gode råd

tips

 

Ja, det er rigtigt. En POP-UP, som kan være irriterende!
Men, jeg tror, du vil blive inspireret og motiveret af mit nyhedsbrev.

En enkelt gang om måneden, så sig JA TAK og start med din guide lige nu.

Sådan får du bedre portrætbilleder, der skaber værdi