Bæredygtighed & de bedste råvarer

Food Nation

Vi var meget imponerede over hvordan Bjørg fik fanget lyset, stemningen og de gode øjeblikke i billederne

"Vi var yderst tilfredse med billederne som Bjørg tog til vores lanceringsevent i BLOX. Hun havde en meget professionel tilgang til opgaven og formåede ubemærket at komme helt tæt på oplægsholderne og publikum. Vi var meget imponerede over hvordan Bjørg fik fanget lyset, stemningen og de gode øjeblikke i billederne men også hvor hurtigt vi kunne få adgang til de redigerede billeder. Bjørg forstod vores behov og løste opgaven godt og kreativt. Hun havde en professionel tilgang til opgaven og tog venligt styring på en god kreativ process med energi og humør. Jeg kan stå inde for Bjørg og kan helt sikkert anbefale hende.”
Kristin Holme
Project Manger

Baggrund

Gode råvarer er en ufravigelig base for et godt resultat i alt hvad der produceres. Og lige præcis “gode råvarer” findes der udelukkende i teamet i Food Nation, ikke kun de gode folk, men deres visioner, ambitioner og passion, i det de laver ses og mærkes tydeligt. Vi mødtes første gange stod overfor en stor lancering af rapporten “Made in Denmark”, hvor de mange interessenter, inviterede og publikum kunne blive meget klogere efter oplæg fra flere af den danske fødevareindustri store medspillere. 

Food Nation har siden kastet sig over også at lave live webstream-event på en super innovation, levende og professionel vis. En opgave, der har særdeles højekrav til diskretion og lydløshed af hensyn til oplægsholdere og webstreaming-produktionen. 

I forbindelse med event har Food Nation været i stand til at poste næsten live billeder fra deres events, og dermed være højst relevante for alle deres intressenter på tværs af diverse digitale kanaler. 

Food Nation tager uden tvivl deres brand og image meget seriøst og værne om råvarerne, så de vokser.

Kunde: Food Nation

Årstal: 2019 –

Fotopakker: Events & Konferencer

Resultatet af samarbejdet