Sol, sommer og Lancering

Nordic gin house

Hun forstod at formidle den gode stemning, vi kun har fået positiv respons på.

”Vi hyrede Bjørg til at indfange stemningen fra vores eksklusive lancering af NordicGinHouse. Arbejdet og resultatet var vi yderst tilfredse med. Hun forstod at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem billeder, vi kun har fået positiv respons på, og bruger aktivt i vores markedsføring. Hun har en professionel tilgang uden at være selvhøjtidelig, og er derfor super nem at arbejde sammen med og bestemt anbefalelsesværdig!”
Jakob Vallentin
Founder & Managing Director

Baggrund

Jakob og hans team har en kærlighed til gin og forfinelsen af særlig den klassiske London dry gin.  Han har sammen med vores nordiske naboer i hele Skandinavien udviklet gins med hver deres karakteristika, baseret på deres respektive ophavsland. 

Faktisk er der passion, evner og kærlighed til spiritussen så indgående, at alle oprindelige destilleringer har vundet indtilflere internationale guld-, sølv- og bronzepriser. 

Jeg var med, da skulle Nordic Gin House en tidlig sommerdag skulle lanceres og sættes på verdenskortet for alvor på en kaj i København. 

Siden er sortimentet udviklet, men hjertet og passionen er stadig lige så intens og brændende for at udvikle en helt særegen gin, der efterlader, den der drikker kunne kun med lidt højere promille med en hel unik smagsoplevelse rigere.

Kunde: Nordic Gin House

Årstal: 2018 – still going

Fotopakker: Event, messe & portrætbilleder

Resultatet af samarbejdet