Lad der blive lys - Innovativt

Shade

Vores behov blev forstået og omsat til godt og kreativ resultat

”Portrætbilleder er ikke bare portrætbilleder. Ligesom lys ikke bare er lys. Vi havde brug for portrætbilleder af os som stiftere og ophavsmænd i Shade, som kunne fange essensen af os og vores mission, i det dynamiske miljø vi arbejder i til daglig. Udfordringen for Bjørg var at komponere et billede og en stil, der kunne bruges overfor både alvorlige investorer og i mere uformelle artikler som f.eks. i Euroman. Bjørg forstod vores behov og løste opgaven godt og kreativt. Hun havde en professionel tilgang til opgaven og tog venligt styring på en god kreativ process med energi og humør. Jeg kan stå inde for Bjørg og kan helt sikkert anbefale hende.”
Mathias Christiansen
Founder, Shade

Baggrund

Det er alt andet end et citat fra en af verdens ældste bøger eller en kliché. Det er en historie om at skubbe grænser og tænke innovativt – lige præcis hvad Bo og Mathias fra Shade gjorde sammen. De gjorde det så overbevisende, at de på meget kort tid havde fundet finansiering og opbakning på Kick-Starter til deres idé og mission om ”better light – better living”. Og en mission som denne, der har lys og lysets påvirkning i fokus er en drøm for en fotograf.

En fantastisk rejse at være med på, hvor det essentielle var at samle trådene i brandingen ind i billeder. Billeder, der på en og samme tid skal kunne kommunikere til investorer, til livsstilsmagasiner og dermed kunder og fortælle historien troværdigt. En historie om en rejse fra idé til produktion, og test på test på test af lys, lamper, materialer, kompromisløshed og et team af dedikerede medarbejdere, der møder på arbejde hver dag med missionen om at skabe bedre lys til alle.

Kunde: Shade

Årstal: 2017

Fotopakker: Editorial portrætbilleder & studie portrætbilleder

Resultatet af samarbejdet