Nedbryd silotænkning

Gradert Advance

En super cool og imødekommende, no bullshit fotograf.

Bjørg er en rigtig dygtig fotograf, der sætter sig ind i og forstår kundens behov. Det gjorde Bjørg til fulde og bød konstruktivt ind med rigtig gode løsninger, som jeg slet ikke have tænkt på selv. Hun leverer virkelig kvalitet - hurtigt.
Selve fotodagen var en sjov og spændende oplevelse, hvor Bjørg guidede mig nemt igennem. Hun er meget dygtig til at frembringe det bedste hos den der skal fotograferes. Mine kunder har bemærket, at min hjemmeside er frisket op, og jeg får mange positive tilbagemeldinger.
Mikkel Gradert
Selvstændig Erhvervspsykolog

Baggrund

Det handler om mennekser og tillid. Det gør det ofte, men i Mikkels tilfælde er et niveau mere, når han arbejder med mennesker, der er i en stresset, frustrerende eller sårbar situation. 

Ud over at arbejde med klassiske still-billeder til at styrke Mikkels profil og hjemmeside, ville Mikkel også gerne prøve kræfter med video. 

Det levende billede, Mikkels egen fortælling, stemmeføring og kropssprog er alle stærke elementer til at aflade et autentisk og indlevende indtryk af ham og hans kompetencer.

Kunde: Gradert Advance

Årstal: 2018

Fotopakker: Branding & Video

Resultatet af samarbejdet