Art in a Box

Artivity - Anne hopmann

”På grund af en struktureret fremgangsmåde med et godt og skriftligt forarbejde og en god dialog følte jeg mig ret tryg, da jeg afgav ordren om at få lavet en film. Bjørgs kompetente og behagelige måde at være på, gjorde at jeg følte mig i gode hænder, også da jeg for 5. gang skulle sige de ting ind i kameraet, jeg pludseligt ikke kunne huske at sige rigtigt. Resultatet er en smuk film, som sætter fokus på lige det, som jeg ønskede. Spot on.”
Anne Hopmann
Indehaver, Artivity

Baggrund

Anne er selv utrolig kreativ, visuel og bobler med gode idéer.

Nogle koncepter kan dog være svære at formidel i almindelige post og blogindlæg. Derfor ville Anne gerne lave en lille video, hvor hun kunne forklare på en levende vis, hvordan man som virksomhed kan lave medarbejdepleje på en anden måde end at afholde vinsmagning. 

Anne tilbyder nemlig at afholde et Artevent, hvor alle uanset forkundskaber kan komme igang med at lege og gå på opdagelse i ens egen kreativitet. 

Det kan være grænseoverskridende at skulle være kreativ og derfor lavede vi en lille video. I en video kan Anne langt bedre kunne forklare, hvad det går ud på og hvordan hun roligt og sikkert føre deltagerene igennem og dermed får en god oplevelse fra start til slut.

Kunde: Artivity

Årstal: 2021

Fotopakker: Præsentationsvideo, SoMe content

Resultatet af samarbejdet