Billeder med kant og personlighed

Jonas Dalsgaard

Jeg kunne tydeligt mærke, at hun brænder for det gode billede og resultat.

"Jeg havde fornøjelsen af at være på en fotoopgave med Bjørg. Hun havde fundet en perfekt lokation og efter en kop kaffe og lidt snak på stedet, blev der skudt billeder. Jeg var meget imponeret over hendes evne til at skabe en fantastisk stemning, som efterfølgende er kommet til udtryk i billederne. Super kreativ og skøn at arbejde sammen med – top professionel og så går det bare lettere når der er smil på læben. Efterbehandlingen af billederne og sparringen var lige så god som selve shootet. Fantastiske billeder - TAK. Kan varmt anbefale Bjørg”
Jonas Dalsgaard
Konsulent

Baggrund

Ændringer og forandringer betyder ofte også tid til reflektion og opdateringer. Sådan var det også for Jonas, som stod og skulle skifte job. 

Jonas kom til mig med brug for en opdatering af billeder til brug for Linked In, blogindlæg og andre SoMe platforme, hvor han gerne ville være synlig. 

Som ved alle andre opgave, er det væsentlig at kende mere til formålet og ønskerne inden selve fotoshootet, så vi rammer et kun gode billeder – men de rigtige billeder.

Jonas havde behov for alt andet en studiebilleder, der var behov for nerve, kant og samtidig også nærvær og reflektion. 

 

Kunde: Jonas Dalsgaard, Konsulent

Årstal: 2022

Fotopakker: Personlig branding, portrætbilleder til SoMe content

Resultatet af samarbejdet