De Meza Photography

Velkommen til!

Gode råd fra Bjørg

 Nedenfor finder du en “verden” af viden og erfaring jeg har samlet sammen og gerne vil dele ud af. 

Det er god blanding, tips og tricks til fotografering, gode råd om branding med billeder samt inspiration og overvejelser til din forberedelse. 

Der er ingen forventning om at læse fra A-Z, så du kan klikke rundt i både indlæg og kategorierne, alt efter behov.

God fornøjelse – jeg håber, du bliver inspireret. 

  • Alle
  • Branding
  • Forberedelse
  • Fototips
  • Inspiration
  • Med på job
Forberedelse

Få en flot rank holdning på dine billeder

Med de her to simple øvelser vil du kunne stå rank og flot og være den bedste version af dig på dine næste portrætbilleder.
Vi sidder meget ned i vores hverdag og får ikke strukket vores skulder og brystmuskler ud – eller rettet ryggen rigtigt.
Det kan sætter over tid spor og kan ses på dine portrætter og på billeder af dig, for med for stramme sener og muskler kan du slet ikke rette dig og samle skulderbladene på ryggen.

Læs mere
Branding

Udtryk, der skaber indtryk – Brand dig selv med billeder

Alletiders! ”Hmm, og hvordan får jeg min personlighed igennem på billeder. Jeg bryder mig ikke om at få taget billeder og er i øvrigt heller ikke fotogen. Jeg er jo BARE mig, og ikke noget specielt” – Har du taget dig selv i at tænke sådan? Læs med her

Læs mere
Branding

Smilets rejse – Timing er alt også i dit portræt

Dit portræt er virksomhedens ansigt udadtil. Hvor vigtig det er? Fremstår det professionelt og imødekommende. Mange kommer pludselig i tvivl om noget, så naturligt som et smil. Hvordan fremkaldes det smilet, når man spændt?

Læs mere
Alt hvad du fortæller ubevidst med dit kropssprog
Forberedelse

Brug dit kropssprog

Du kommunikerer ikke kun med din mund og ansigt – Dit kropssprog afslører mere end du tror. Brug disse få ideer og udnyt det til din fordel.

Læs mere
Branding

Et photoshoot med pedalen i bund

Det vi ser – husker vi. Hvordan ser din branding ud, når dine kunder møder dig? Skab tillid og relation til dine kunder, så de husker dig. Læs mere om hvordan Mikkel gav den gas under vores photoshoot.

Læs mere
farvesymbolik i dit tøj og dine billeder
Fototips

Har du styr på farvesymbolikken?

Vi sender signaler hele tiden verbalt, men også non-verbalt. Farver siger en masse blandet andet. Har du styr på farvesymbolikken? Læs med og få tips og tricks

Læs mere
Klæder skaber folk - fra basketkluns til holdning. Sådan kan din tøjstil påvirke din holdning.
Branding

En tøjstil der passer

Tøjstil, mode og trends er i dag vokset til en kæmpe industri og spiller en rolle i vores hverdag. Men hvilken påvirkning har dit tøjvalg egentlig i din dagligdag?

Læs mere
Branding

Hvad siger dit profilbillede om dig?

Du har 7 sekunder, måske mindre. Hvilke førsteholdsindtryk skaber andre ud fra dit profilbillede? Tag kontrol over hvilke signaler du sender og brug det til din fordel. Læs min tips her.

Læs mere
Inspiration

Sådan endte jeg som fotograf i Hørsholm

Karriereskifte lige til højrebenet Overblik Læsetid: 1-2 Foto: Inspiration Sådan ser mit skrivebord ud i dag. Det har det ikke altid …

Læs mere