De Meza Photography

Et photoshoot med pedalen i bund

Photoshoot med fuld fart - men altid i fuld kontrol

Overblik

Læsetid: 3-5 min

Foto: Personlig Branding // Hjemmesidebilleder

Mikkel fik mere end han havde regnet med

Man har et standpunkt til man tager et nyt, hedder det sig. Eller man følger én vej indtil, man bliver klogere, udvikler sig og ønsker nye ting for sig selv og dem man ved man kan hjælpe. Og heldigvis for det.

En af mine kunder, erhvervspsykolog Mikkel Gradert, har for nyligt valgt at lave et skifte i sin viksomhed. Det betyder, at hans målgruppe nu er en anden end tidligere, og derfor havde Mikkel behov for at få opdateret sin hjemmeside og branding med nye billeder.

“Bjørg er en super cool og imødekommende, no bullshit fotograf“

Forberedelse er konge og nøglen til succes

Vi mødtes på location, efter vi forinden havde afstemt forventninger for stilen og kortlagt Mikkels konkrete behov for de stemninger og situationer, han skulle bruge på billederne til hans hjemmeside.

Fordi vi var så godt forberedte, gik selve fotoshootet virkelig stærkt, og vi var færdige på rekordtid – helt uden at vi stressede på noget tidspunkt.

Lokationen, vi havde valgt, indbød endda til, at vi fandt flere steder end planlagt. Derfor fik Mikkel også taget nogle ekstra portrætter, som han bla. kan bruge på LinkedIn og i andre forretningsmæssige sammenhænge, hvor han skal repræsenterer sig selv og sin virksomhed.

Uden filter - Mikkel taler lige ud af posen

”Som selvstændig erhvervspsykolog er det afgørende for mig, at mine billeder står knivskarpt og giver et autentisk indtryk af min profil. Mit netværk anbefalede Bjørg De Meza som en rigtig dygtig fotograf, der sætter sig ind i og forstår kundens behov.

Det gjorde Bjørg til fulde og bød konstruktivt ind med rigtig gode løsninger, som jeg slet ikke have tænkt på selv. Bjørg er en super cool og imødekommende, no bullshit fotograf. Hun leverer virkelig kvalitet, hurtigt og til yderst konkurrencedygtige priser.

Selve fotodagen var en sjov og spændende oplevelse, hvor Bjørg guidede mig nemt igennem. Hun er meget dygtig til at frembringe det bedste hos den, der skal fotograferes. Mine kunder har bemærket, at min hjemmeside er frisket op, og jeg får mange positive tilbagemeldinger. Står du og skal bruge billeder til din virksomhed, så er det bare at kontakte Bjørg De Meza.”

Hvad kan det dér branding gøre for dig?

Jeg hjælper dig, og sammen skaber vi, det der er din mulighed for at blive styrket i at være synlig overfor dine kunder. Det sker gennem billeder, der faktisk afspejler dig, det du kan og hjælper dine kunder med.
Du skal skabe en relation med dit visuelle indhold.
Det væsentligste er, at du kommer til at føle dig stolt og komfortable fordi du kan genkende dig selv, dine værdier og faglighed – kort sagt tag egerskab over dit brand!

Take aways

Tak for du læste med