De Meza Photography

Hvad sker der, når man mixer gin med en kajak?

… DU FÅR SKABT, DE RIGTIGE RAMMER TIL DIT EVENT

Overblik

Læsetid: 2-3 min

Foto: Event // Markedsføring & Branding

At få en invitation til et spændende event er altid dejligt. Du kender det, invitationen lander i din indbakke, interessant indhold, du skimmer ned over programmet, der er spændende indlæg, måske endda keynotespeakere eller interaktive indslag og gimmicks. Men du forventer forhåbentlig ikke, at skulle overvære eventet fra sidelinjen, holde dig i baggrunden, glide i et med tapetet og snige dig som en sortbælte-ninja vel?

Når sidelinjen er det helt rigtige sted at være

Ikke destomindre er det altså det der sker for mig gang på gang, når jeg bliver inviteret til events eller konferencer.

Og da Nordic Gin House skulle lancere deres (virkelig) udsøgte dråber ved et eksklusivt event på Kayak Bar i København, var det ingen undtagelse. De havde inviteret kunder, samarbejdspartnere, influencers, førende bartendere og altså så også mig.

Det er selvfølgelig gas: Jeg skulle naturligvis stå på sidelinjen, fordi de havde booket mig til at fotografere selve eventet. Nordic Gin House ønskede at få en serie billeder, de fremover kunne bruge i deres markedsføring og på de sociale medier.

“Is – Gin – Tonic – Lime – En kajak – Solskin = Kanon Event”

"Vi går live om..." - eksamen er de forberedtes fest

Inden selve eventet mødtes jeg med Jakob Valentin, der er managing director for Nordic Gin House. Jeg blev vist rundt på Kayak Bar, og vi gennemgik programmet for dagen, så jeg kunne sikre mig, at jeg ville kunne fange den helt rigtige stemning.

Et event eller konference er “live”, og når noget er “live” er der også altid uforudsete ting, der sker, men det er ikke et problem, hvis man har forberedt sig inden. Ingen stress, ingen feber-redninger.

I dette tilfælde kendte jeg allerede Kayak Bar, og derfor den stemning stedet her, lokaler, interiør og “viben” om man vil. Jeg kender en del steder – men jo ikke alle. Og de steder jeg ikke kender på forhånd, hvor en kunde skal afholde et arrangement, kick-off, event, konference, messe – you name it – så tager jeg ud til stedet og “besigtiger”, så ved jeg på forhånd, hvilke muligheder eller udfordinger, jeg skal forberede mig på inden selve eventet.

Den perfekte location

Udover at Kayak Bar er et sjovt og anderledes sted, så gav både beliggenheden ved vandet og et helt fantastisk vejr på dagen mig mulighed for at tage billeder fra mange forskellige vinkler.

Når jeg arbejder for virksomheder til deres events eller konferencer, så spiller lokationen en ret vigtig rolle for de spændende og kreative foto-muligheder og dermed for færdige resultat af billederne.

Det er ikke sikkert, du er herre over valget af lokation for et arrangement, der er mange faktorer at tage højde for. Her er det så min fornemmeste opgave at udfolde mig kreativt og skabe muligheder i de rammer der er givet, så resultatet stadig bliver i top. Et lille ninja tip – tag fat i en eventkoordinator, som kan hjælpe med at finde det rette sted til specifikt dit event ud fra dit program og ønsker for, hvad ønsker der skal opnås. Klæder skaber folk – og lokationen skaber oplevelsen.

Kayak Bar mangler bestemt ikke noget, når det kommer til vinkler og mulighed for kreativitet. Det var ikke svært at fange stemningen, som var helt i top blandt de inviterede gæster. En velvalgt lokation til eventet formål.

Og ja, jeg fik da heldigvis også lov at smage de skønne dråber, da mit arbejde var fuldført, og jeg ikke længere behøvede se til fra sidelinjen.

Events & Branding

En meget tilfreds kunde

Efter jeg havde afleveret billederne til Nordic Gin House, fik jeg denne fine udtalelse fra Jakob:

”Vi hyrede Bjørg til at indfange stemningen fra vores eksklusive lancering af Nordic Gin House. Arbejdet og resultatet var vi yderst tilfredse med. Hun forstod at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem billeder, vi kun har fået positiv respons på, og bruger aktivt i vores markedsføring. Bjørg har en professionel tilgang uden at være selvhøjtidelig, og er derfor super nem at arbejde sammen med og bestemt anbefalelsesværdig!”
Event foto

Take aways

Tak for du læste med