De Meza Photography

Fotoshoot på location

Fotoshoot med plads til det hele - Cardio på trapper og løbenæse

Overblik

Læsetid: 5 min

Foto: Personlig Branding // Proces

Når man befinder sig i spændfeltet mellem de politiske med- og modspiller og de, der har det svært i tilværelsen, så får man kant. Ligesom Manuela. Man får noget at kæmpe for, noget at forbedre, drive og motivation til at gøre en forskel.

Blandet andet derfor, skal portrætbilleder af sådan en person ikke tages i et studie, men ude, hvor livet kan mærkes. Steder, der istemmer din historie, dine værdier og din personlighed.

Billeder til forskellige lejligheder

Manuela Reith Rasmussen, stifter af Life Changes, Hjælp til udsatte unge og Erhvervsnetværk, kontaktede mig, da hun manglede nogle nye portrætbilleder.

Billederne skulle bruges til forskellige situationer, forskellige målgrupper og skulle afspejle Manuelas personlige og faglige værdier.

Det var vigtigt for Manuela, at billederne både kom til at udtrykke hendes menneskelige side, erfaring, rummelighed, forståelse, tilsat en lidt rå og kantet side.

Samtidig ønskede hun af mig, at jeg som fotograf skulle fange hendes personlige værdier, så de trådte tydeligt frem i billederne.

"Manuelas indstilling og vilje til at involvere sig 100% var helt afgørende“

Forskellige locations + Forskellige udtryk =
Fantastisk resultat

Efter vores indledende samtale om stil, stemning og budskaber besluttede vi, at fotoshootet skulle foregå på location.

Vi blev hurtigt enige om at bruge en location i København, som vi begge tænkte, ville være den perfekte ramme om billederne.

Før selve fotoshootet havde vi en sjov udveksling af billeder over mail, hvor jeg hjalp Manuela med at vælge det helt rigtige tøj.

Plads til spontanitet

På vej til den udvalgte lokation opstod der pludselig en fantastisk fotomulighed ved nogle bygninger, hvor lyset og solen dannede de perfekte rammer for nogle ekstra billeder.

Trods lidt frisk efterårsblæst og en løbende næse var Manuela en sand heltinde og var frisk på at lave en masse forskellige poseringer og villig til at lege med på mine idéer.

Det betød, at Manuela fik brændt nogle ekstra kalorier af, fordi jeg både fik hende til at bestige nogle betonklodser om og om igen OG tage indtil flere ture op og ned af nogle trapper.

Manuelas indstilling og vilje til at involvere sig 100% var helt afgørende for, at vi fik SÅ mange fantastiske billeder med hjem.

Sådan fortæller Manuela selv om forløbet

”Jeg mødte Bjørg til en uforpligtende netværksmiddag, hvor vi kom i snak, og der var en meget fin kemi.

Det var bla. det, der var afgørende for, at jeg havde lyst til at kontakte Bjørg, da jeg havde behov for nye billeder. Jeg manglede nogle professionelle billeder, jeg kunne bruge både for at brande min person men også til Life Changes.

Bjørg løste opgaven på en god og professionel måde. Hun forstod mine behov og med både hendes og mine forslag til løsninger fandt vi både lokation og de udtryk til billederne, jeg kunne bruge både for mig som person, men også til Life Changes.

Jeg har fået en virkelig fin feedback fra samarbejdspartnere og besøgende på vores website og også på de medier, hvor er billederne blevet brugt. De har bestemt haft en meget fin og reel værdi for os. Det var en super oplevelse, som langt oversteg mine forventninger.”

Take aways

Tak for du læste med