De Meza Photography

5 nemme måder at printe, direkte fra mobilen

Print - Stort, småt & endda bøger

Overblik

Læsetid: 1-2 min

Foto: Inspiration // Fototips

Huske dine gode minder - Print dine billeder

Det er blevet så nemt at printe, så slut med at overspringshandle og alle undskyldningerne.

Her er 5 super nemme apps – lige til at downloade til din telefon.

Hvor mange billeder og sjove minder har du liggende lige nu på din smartphone lige nu? Ja, saml den op og kig efter. Jeg kan afsløre, jeg har selv 15764. Alle vores billeder ligger på den dims idag – det er det kamera vi har med os over alt ? Og billedkvaliteten er faktisk også ret god nu.

MEN VI FÅR DEM JO IKKE UD DERFRA. Det skal være slut nu – jeg har fundet 5 apps (okay faktisk 6), de er alle gratis at bruge, ganske nemme og fyldt med muligheder:

Er du på udkig efter kreative og hippe måde at få dit print på, som f.eks. magneter, kvadratiske print og bøger eller bokse med dine billeder, så er de her 3 apps noget for dig. De er rimelig ens i deres opbygning og brug – priser kan måske variere en lille smule – check dem ud, det koster først noget, når du skal have noget printet:

 

Men det er bestemt også muligt, at vælge det mere klassiske 9×13 eller større print, som det du ellers skulle anstrenge dig ned til fotomanden og få printet. De her to apps gør dig i stand til at gøre det hele fra din telefon – smart ikk? Fujipix samarbejder faktisk med din lokale fotoforhandler.

Den 6. og sidste – bonus app – er en app, hvor du kan lave en hel bog fyld med billederne fra din ferie for eksempel.

  • Pixum Fotobog – Ja, der står fotobog – men app’en tilbyder meget mere end blot bøger, så jeg forestækker denne frem for Pixum Foto app. Den er begrænset til blot billede-print i nogle få udvalgte størrelse.
  • FujiPix DK
  • Once Upon | Photo Books
 

GO HAVE FUN 🙂 og ikke mindst få nogle skønne, sjove og dejlige minder ud af din telefon og op på væggen eller køleskabet.

Take aways

Tak for du læste med