Ansigter, der arbejder for at ændre diabetes

Novo Nordisk

En innovativ løsning med et fremragende resultat

“De Meza Photography tog nye portræt- samt gruppebilleder af hele Business Assurance i Novo Nordisk. Vi er ca. 65 personer, og billederne blev skudt i vores lokaler. Opgaven blev udført professionelt og Bjørg forstod at få vores medarbejdere til at føle sig godt tilpas foran kameraet – vi er derfor meget tilfredse med både processen og det endelige resultat. Jeg vil især fremhæve vores gruppebilleder, som vi er særdeles tilfredse med. Vi har mange medarbejdere, som rejser meget, og det er en udfordring at samle alle på én gang, hvorfor det har været en stor fordel at få gruppebillederne sat sammen af individuelle billeder. En innovativ løsning med et fremragende resultat.”
Kim Bundegaard
Senior Vice President, Novo Nordisk

Baggrund

En virksomhed som Novo Nordisk, der bygger på et værdigrundlag om at ændre og forbedre behandlingsmuligheder for mennesker i hele verden på tværs af kulturer og levevilkår, tiltrækker selvsagt mange og dygtige medarbejdere. Hos Novo Nordisk er medarbejderne i høj grad ambassadører for innovation, diversitet, sund livstil og overbevisningen om at kunne gøre en forskel. Og selvom virksomheden har den størrelse den har, er ansigterne stadig vigtige i deres fortælling og visuelle branding af hvem de er som virksomhed.

Samarbejdet startede med at løse udfordringen med at skabe konsistens i medarbejderportrætterne, og en udførelse af fotoshootet , der samtidig fungerer perfekt ind i en travl hverdag, der er præget af møder og rejseaktivitet. Dengang var løsningen en fleksibel løsning, der gjorde det gnidningsfrit for Novo Nordisk altid at have opdateret deres medarbejderportrætter, team- og gruppebilleder.

Siden har samarbejdet udviklet sig, til andre afdelinger og løsning af andre behov, for at fortælle mere om værdierne og passionen medarbejderne hos Novo Nordisk har i deres DNA.

Kunde: Novo Nordisk

Årstal: Opstart 2014 – still going

Fotopakker: Portrætter, virksomhedsbilleder, branding & markedsføring

Resultatet af samarbejdet