Historie er limen mellem mennesker

Get ajour - Anja Vilgaard

Bjørg er uovertruffen til mennesker.

”Hun får dig til at slappe af, hygger om dig og nyde opmærksomheden – alt imens hun nærmest ubemærket justerer dine positurer, sørger for at de helt rigtige detaljer kommer ind i billedet og justerer indholdet i forhold til både komposition og målgruppe. Hun fanger essensen af din person og kombinerer det med den virkelighed, dit billede skal indgå i. Kort sagt: Bjørgs høje grad af faglighed og tekniske kunnen spiller helt utroligt godt sammen med hendes sans for mennesker - og dét gør hende til en rigtig dygtig fotograf. Hun kommer stærkt anbefalet herfra. ”
Anja Klemp Vilgaard
Stifter Get Ajour, Strategisk Storyteller

Baggrund

Anja kan magi. Hun kan se historierne alle steder, der hvor vi andre skøjter hen over og er uopmærksomme eller ubevidste over, hvilke skatkammer vi ikke ser.

I historierne udfolder Anja kernen, passion og DNA’et i virksomhederne, så andre kan se dem, mærke dem og huske dem! 

Ofte er vi for tæt på selv til at se det selv, derfor hjælper  Anja historierne på vej og frem i virksomheder og organisationer, og hjælper dem til at forstå, hvad de laver og hvorfor de gør det – hun hjælper med at give mening, så alle både ledelse og medarbejdere er ombord på samme hold.

Samarbejdet med Anja er aldrig kedeligt – tvært om. Alle de mange spændende historier og mennesker – og deres historie er jeg beriget med og har fået lov til at omsætte til en visuel fortælling.

Det startede med et portræt af Anja, og nu flere år senere fik jeg ære af portrætterne i bogen “Strategisk Storytelling i Praksis.”

En rejse for livet.

Kunde: Get Ajour, Anja Klem Vilgaard

Årstal: 2018

Fotopakker: Branding portrætbilleder & profil video

Resultatet af samarbejdet