Mindre overflade - Mere Menneske

Navigate

Min min forretning skal folk kunne tappe ind i hvem jeg er - og derfor har jeg brug for dig

”Jeg blev nysgerrig efter at have set nogle af Bjørgs billeder på Linked In. Vi lever i en visuel verden og der er i høj grad brug for, at vi kan mærke autenciteten i de billeder vi ser.

Jeg står et sted i min egen forretning, hvor jeg skal lounche et nyt koncept, hvor troværdighed og tillid er ekstremt vigtigt og har derfor brug for at folk også mærker det i det billeder, de ser af mig, når de møder mig i den digitale verden.

Det var en leg at være på fotoshoot med Bjørg og billeder er spot on, hvad jeg står for og mit brand står for. Jeg er virkelig glad og meget tilfreds. ”
Natascha Wordolff
Founder & Creator, Navigate + Co-Create

Baggrund

Det er væsentlig at man er autentisk og tillidsvækkende, når man som Natascha arbejder med mennesker, og skal hjælpe dem med at se indad, finde og udvikle deres talenter. 

Natascha har arbejdet professionelt med udvikling af mennesker, teams og organisationer hele hendes karriere. Hun har talent og passion for at facilitere fremtidens karriereudvikling  for ledere, der som hun i øvrigt selv, også brænder for at skabe noget ekstraordinært. 

Det sætter krav til billederne hun skal bruge i sin egen branding og markedsføring af sin forretning. Udtrykket, omgivelser og stemning skal matche Nataschas kernefortælling i hendes forretning – hendes brand.

Derfor sætter jeg mig altid ind i en kundes ønsker, forretning, kundesegment og formålet. På den måde kan jeg finde rette lokation og guide under selve shootet, så resultet matcher branding og kunde – også på den lange bane.

Kunde: Natascha Wordolff, Founder af Co-Create & Navigate

Årstal: 2021

Fotopakker: Personlig branding, Portrætter, Markedsføring

Få en fornemmelse af hvordan et fotoshoot foregår

Efter vores fotoshoot, var Natascha super frisk og klar på at stille op og dele ud af sin oplevelse. 

Hør Natascha fortælle åbent og ærligt og sine tanker og forbehold og om at skulle stå foran kameraet. 

Resultatet af samarbejdet