Nytænkning i Modebranchen

Hero by Ahlgreen

Vores behov blev forstået og omsat til godt og kreativ resultat

"Bjørg har skudt mine bedste og mest professionelle videoer og billeder. Jeg bruger dem både på min hjemmeside og sociale medier. Så det har været en god investering. Det betyder noget at fremstå professionel udadtil. Især når man er iværksætter, hvor budgettet ikke rækker så bredt. Men lige med billeder og videoer er det noget jeg vægter højt. Det er det første folk ser og du har kun 2 sekunder af folks tid, inden de har dannet sig et indtryk af hvem eller hvilken virksomhed du driver. Mine bedste anbefalinger går til Bjørg."
Rikke Ahlgreen
Stifter
Afspil video
Afspil video

Baggrund

Modebrancen skal omstilles. Produktionen skal være bæredygtig og vi skal have stoppet overproduktionen og “brug og smid væk” kulturen. Rikke brænder for at ændre dette.

Sammen med Jan har de skabt et lille univers af tøj, der er bæredygtigt produceret, og hvor kvaliteten ikke er til salg.

Men de to tænker videre, det er deres mission at kollektionen, som skal kunne udgøre vores basistøj i skabet og skal bruges sammen med det tøj vi allerede har – og derfor kan “genbruge”.

Som ny iværksætter med et nyt brand og koncept og så gode stærke holdninger, er en præsentationsvideo, ud over alle billederne til SoMe, en levende måde at tage os med på deres rejse og lære dem at kende.

Kunde: Hero by Ahlgreen

Årstal: 2021

Fotopakker: Branding portrætbilleder, SoMe content & Præsentationsvideoer

Resultatet af samarbejdet