Ansigter, der arbejder for at ændre diabetes

NOVO NORDISK
novo-nordisk-logo

En innovativ løsning med et fremragende resultat

“De Meza Photography tog nye portræt- samt gruppebilleder af hele Business Assurance i Novo Nordisk. Vi er ca. 65 personer, og billederne blev skudt i vores lokaler. Opgaven blev udført professionelt og Bjørg forstod at få vores medarbejdere til at føle sig godt tilpas foran kameraet – vi er derfor meget tilfredse med både processen og det endelige resultat. Jeg vil især fremhæve vores gruppebilleder, som vi er særdeles tilfredse med. Vi har mange medarbejdere, som rejser meget, og det er en udfordring at samle alle på én gang, hvorfor det har været en stor fordel at få gruppebillederne sat sammen af individuelle billeder. En innovativ løsning med et fremragende resultat.”

Kim Bundegaard
Senior Vice President, Novo Nordisk

Baggrund

En virksomhed som Novo Nordisk, der bygger på et værdigrundlag om at ændre og forbedre behandlingsmuligheder for mennesker i hele verden med på tværs af kulturer og levevilkår, tiltrækker selvsagt mange og dygtige medarbejdere. Hos Novo Nordisk er medarbejderne i høj grad ambassadører for innovation, diversitet, sund livstil og overbevisningen om at kunne gøre en forskel. Og selvom virksomheden har den størrelse den har, er ansigterne stadig vigtige i deres fortælling og visuelle branding af hvem de er som virksomhed.

Sammen har vi fundet en løsning, der skaber konsistens mellem deres portrætter, og samtidig fungerer perfekt ind i en travl hverdag, der er præget af møder og rejseaktivitet. En fleksibel løsning, der gør det gnidningsfrit for Novo Nordisk altid at have opdateret deres medarbejderportrætter, team- og gruppebilleder.

 • Novo Nordisk portrætfoto
 • Novo Nordisk portrætfoto
 • Novo Nordisk portrætfoto
 • novo-nordisk-virksomhedsfoto-mand-paa-trappe
  Novo Nordisk portrætfoto
 • Novo Nordisk portrætfoto
 • Novo Nordisk - Firmafoto
 • Novo Nordisk - Firmafoto
 • novo-nordisk-virksomhedsfoto-3-personer-paa-trappe
  Novo Nordisk - Firmafoto

Skriv det du søger og tryk enter