ERHVERVSPORTRÆTTER

Dit ansigt er din virksomhed!

Væk med bekymringer om planlægning, proces og usikkerhed. Det løses på forhånd og giver plads til oprigtige smil og udstråling.

Du har et behov for at få et nyt portrætbillede, dig selv eller din afdeling, men du vil næsten hellere en tur til tandlægen end at stå foran et kamera. Du bryder dig ikke om at være i centrum og overbeviser dig selv om, det er besværligt at koordinere. Her kommer jeg ind i billedet. Min fornemmeste opgave er at få dine bedste sider frem i lyset og gøre fotosessionen til en behagelig oplevelse uden besvær.

Prøv en behagelig fotosession, hvor du ender med et billede, der gør dig stolt og glad. Foran mit kamera slapper du af, og det er slut med at føle sig akavet. Jeg skal nok få den medfødte og naturlige skønhed, som vi alle besidder, frem.

Portrætter med karakter

Et meget professionelt samarbejde

“Vi har samarbejdet med De Meza Photography omkring nye erhvervsportrætter til alle i teamet, og vi oplevede et meget professionelt samarbejde. Hurtige svar på henvendelser, god sparring omkring hvilken type billeder vi ønskede, og opgaven blev løs med stort hensyn til vores stramme tidsplan. Vi er meget tilfredse med både forløb og slutprodukt.”

– Rikke Rasmussen, Leadership Development Consultant

Professionelle fotos

Et ordenligt erhvervsportræt er guld værd

Hjernen husker billeder langt bedre end tekst og ord. Og dit professionelle billede vil ofte være det første andre ser – længe inden de møder dig i virkeligheden. Derfor er et erhvervsportræt med udstråling, visuelgennemslagskraft og personlighed vigtig.

Jeg hjælper med at danne det fuldendte billede af dig. Hver enkelt person foran mit kamera hjælper og guider jeg fuldstændig sikkert og professionelt igennem fotograferingen. Vi taler om fordele ved forskellige poseringer og finder den rette vinkel. Skal hovedet til den ene eller anden side, og hvad signalerer du med dit kropssprog? De fleste mennesker bryder sig ikke om at blive fotograferet. Men det er min opgave at fjerne dit forbehold og få den bedste side af dig frem. Nemlig oprigtige udtryk, som udstråler dig, din værdi og personlige brand.

Søs Serup - BySerup - Headshot- Foto: Bjørg de Meza
UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

UFORPLIGTENDE SNAK OM DIT BEHOV OG ØNSKER

Du har et behov, men også tvivl og mange spørgsmål. Jeg står til din rådighed, når du har sat lidt ord på din opgave, så vender vi idéer og gode råd sammen. Ring, skriv og fyr løs af alle de spørgsmål du evt. har. Det koster dig ikke noget, og du er ikke forpligtet, når vi lægger røret på igen.

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

KOORDINERING MED BRAND-/WEBDESIGNER

Billederne har et formål. De skal bruges ét bestemt sted, passe til en fastlagt brandguide, kunne formateres eller andre tekniske ting. Jeg taler derfor med jeres webansvarlige eller sætter mig ind i jeres brandmanual. Så sikres det at billederne opfylder præcis jeres formål, både teknisk og i udtryk.

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

TURNAROUND - HURTIG LEVERING

Når først billederne er taget, skal du ikke vente på at få dem tilbage. De leveres digitalt til dig inden for 3-5 arbejdsdage. I visse situationer er der endda behov for levering ”on site”, hvis du står med en pressemeddelelse eller nyhedspost til LinkedIn. Det løser vi også ved hjælp af WiFi og iPad.

Sådan foregår det

Vi aftaler et møde eller klarer det over telefonen. Her løber vi jeres tanker i forhold til udtryk og stil for medarbejderportrætter igennem.. Sammen tilrettelægger vi løsninger, der passer til jer. I udgangspunktet skydes billederne hos jer eller jeres foretrukne adresse. På den måde forstyrrer det jeres arbejdsdag mindst muligt, og sparrer samtidig tid og penge på transport til et fotostudie. Inden shootet ”inspiceres” adressen, hvis det ikke er på jeres egen. På den måde kan jeg tage højde for de fysiske arbejdsforhold og derved er jeg sikker på mine egne forberedelser til jeres shoot er i top.

Jeg følger op ved at sende jer en kontrakt og konkret tilbud, så I sikrer jer, at det hele er med, og I får opfyldt jeres ønsker og dækket jeres behov.

I ugen op til fotoshootet modtager du en ”Velkomstmail & ForberedelsesGuide” fra mig, som du kan dele med dine kollegaer/medarbejdere. Den indeholder nogle overordnede tips til påklædning, hår og make-up og lidt om, hvad du kan forvente på selve dagen for shootet. Det giver dig en god start til, når vi mødes på selve dagen, hvor vi kan bruge tiden på at tage nogle fantastiske billeder sammen.

Så er det tid til selve fotoshootet. Alt efter hvad vi har aftalt kommer jeg ud til jer på den aftalte adresse i god tid og gør udstyret klar inden du kommer. Og ellers er det klar i studiet til dig. Så kan vi have fokus på det vigtige – et fremragende billede af dig!

Efter fotoshootet får I tilsendt et link til jeres eget personlige online galleri, hvorfra I kan se, udvælge og til sidst downloade de billeder I ønsker. Billederne kan jeg opbevare for jer i op til et år, hvis I ønsker det.

kamera-pa-stativ

Få din GUIDE til bedre profilbilleder

  • Download min 'Guide til bedre profilbillede, der skaber værdi'. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris & praktik

Fra kr. 1.000,- ekskl. moms.

Alle opgaver kan løses

Uanset om jeres virksomhed er nystartet eller veletableret, er det vigtigt med et godt, imødekommende og professionelt erhvervsportræt af dig selv eller dine medarbejdere. Jeg hjælper jer med denne proces på en måde, der gør det ukompliceret fra start til slut og I samtidig sparre tid på opgaven.

Har I flere teams i din afdeling eller i virksomheden, og derfor behov for gruppebilleder, så kan du se og læse meget mere her, hvordan jeg kan løse dette for jer, når travle kalendere spænder ben for at samle alle på en gang.

Ring på 6165 4409 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Eller klik på knappen for at komme til kontaktformularen.

FAQ

Hvordan foregår selve fotoshootet?

Jeg kommer ud til jer på jeres adresse med det nødvendige udstyr for at løse opgaven for jer. Skal portrætbilleder eksempelvis tages ifm. I samlet til en konference, så kommer jeg blot ud til jer på jeres konferencested. I slipper for at skulle sende samtlige medarbejdere i byen for at få taget billeder.

Jeg opsætter mit udstyr og gør alt klart forud for det aftalte tidspunkt for selve fotograferingen. Ingen spildtid, ventetid minimeres og det er langt mindre indgribende for jer og jeres arbejdsdag.

Hvor lang tid skal vi sætte af til fotoshoot?

Det kommer jo an på… Det vil variere efter, hvilken type opgave I har behov for hjælp til og dertil det stilistiske udtryk, der ønskes. Et ”klassisk” medarbejderportræt, headshot, skal I regne med af afsætte ca. 10 min per person til foran kameraet. Til sammenligning kan en editorial portrætsession med flere opstillinger og udtryk tage fra ½  time til et par timer.

Vi vil altid afstemme tidsforbruget i forbindelse med planlægningen og forud for jeres fotografering. Så I ved, hvad I skal afsætte af tid ift. den enkelte medarbejder eller hvis det skal indgå som en del af et konference-program.

Er det nødvendigt at mødes personligt før?

Det kan det være i nogle tilfælde, hvor vi skal planlægge og tale om stilen/branding for jeres shoot. Eller hvis det er en større konference eller event I gerne vil have dokumenteret. I disse tilfælde er det en god investering, at vi forventningsafstemmer og løber en drejebog igennem sammen. Jeg er fleksibel og vi kan også bruge Skype eller Facetime.

Det er ikke nødvendigt at mødes med dem jeg skal fotografere portrætter af inden. Jeg speed-dater med fremmede hver dag, når jeg tager billeder. Det har givet mig rigtig god erfaring og mine ”people skills” gør mig i stand til at tage autentiske og nærværende portrætter med ægte smil, selvom jeg ikke kender personen på forhånd.

Hvordan udvælger vi billeder – og kan vi se dem alle fra shootet?

Fordi jeg forstår, at din tid er værdifuld, har jeg fundet det mest effektivt at gå igennem billederne fra sessionen for dig og udrydde fejlskuddene, gentagelser og fotos, hvor du er fanget i midten af ​​et nys 🙂 Jeg bruger tid på at kuratere de bedste billeder for dig, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du gør bedst.

Hvorfor er der forskel på prisen for digitale filer af billederne?

På trods af at en digital fil er et simpelt koncept, investeres der meget tid og en del kræfter i at skabe det digitale billede. Anvendeligheden i en digital fil uendelig. Med en digital fil kan du bl.a. bruge filen og fotoet på din hjemmeside, LinkedIn-profil, Business Facebook-side og endda til dit visitkort, brochurer roll-ups eller bannere, sidstnævnte hvis du investerer i en højopløselig fil. Din digitale fil er derfor et aktiv for din virksomhed, der i sidste ende skal hjælpe dig med at gøre dig synlig og tiltrække flere af netop dine ideelle kunder og samarbejdspartnere.

Jeg har hørt om rettigheder til billeder – Hvad betyder det? Ejer jeg mine egne billeder?

Jeg er, som fotografen, efter reglerne om ophavsret altid ophavsmanden til billederne, og dermed berettiget til at blive krediteret, når billederne bruges. Men fordi vi har et samarbejde og I har bestilt mig til at tage jeres billeder, overdrages der en række rettigheder til brug og visning af billederne til jer. Det kan udvides eller begrænses for både mig og jer alt efter, hvad vi aftaler sammen. Min interesse er, at I skal kunne anvende billederne bedst muligt til jeres behov.

Så er der også noget med det der afbilledes – personerne på billederne. Der kan i mange tilfælde være behov for tilladelse fra de mennesker, der indgår på billedet til at bruge billedet i virksomheden eller til det materiale virksomheden skal bruge til markedsføring. Det løses som regel ved at have en såkaldt ”model-release” eller ”model-aftale” mellem personen og virksomheden.

Har du en guide til tøj/påklædning eller gode vinkler

Det har jeg, i udgangspunktet vil jeg altid anbefale tøj, der får dig til at føle dig rart og godt tilpas. Dernæst skal du overveje, hvilken tøjstil du oftest bruger i din dagligdag/arbejdsdag, det vil være det mest naturlige, at du også har på til et fotoshoot. Er dit favoritslips eller yndlingsbluse i et særligt mønster eller mange forskellige farver, vil jeg alligevel råde dig til at genoverveje, om der er noget en smule mere diskret i garderoben, du kan vælge. Dit tøj skal helst ikke løbe med opmærksomheden – det skal du!

Hvilket format får vi billederne i?

Billederne leveres altid i en digital version optimeret til web-baseret brug i formatet .jpeg som er langt det mest anvendelige. Der er imidlertid opgaver, der kræver en særlig beskæring i pixel-formatet, fordi billederne skal passe til en hjemmeside. I andre tilfælde er der behov for levering af fysiske print eller digitale filer i en opløsning, der kan bruges til print/tryk. Uanset hvad dit behov er, så gennemgås det og afklares i planlægningsfasen, så det sikres du får et helt optimalt slutprodukt.

Hvor lang er leveringstiden?

Fra jeg har pakket mit udstyr sammen efter vores veloverstået fotoshoot, går der typisk 3-5 arbejdsdage, som jeg bruger på at uploade, lave back-up filer, udvælge, kuratere og uploade i jeres online galleri til udvælgelse.

Hvad koster kørsel?

Kørsel er inkluderet i prisen for jeres opgave. Skal opgaven løses et sted i Danmark eller eksotiske steder uden for grænsen, vil udgifter til for eksempel broer, færger eller fly faktureres jer, hvilket vi naturligvis altid vil have talt om og afklaret inden.

Har du en tilfredshedsgaranti?

Bestemt – det er ekstremt afgørende for mig, at I er tilfredse. Dét mål er i fokus fra vi siger goddag til hinanden for første gang. Derfor investerer jeg tid og kræfter i at afklare jeres ønsker og behov så grundigt som muligt, inden vi går i gang. Forventningsafstemning er nøglen til et godt og værdifuldt samarbejde. Er der ikke fuld tilfredshed, ser vi sammen på, hvor eller hvordan forventningerne ikke er indfriet og finder en løsning på udfordringen.

Jeg gør mit ypperste for at gardere mig mod, at noget skulle gå galt, så det ikke får indflydelse på, om vi kan gennemføre opgaven. Eksempelvis har jeg back-up kamera med, ekstra lamper, og dobbelt af andet grej, der er helt essentielt. Jeg skyder også billederne ind på to hukommelseskort i kameraet for at sikre, at der allerede ved første klik er to versioner af filen, hvis uheldet er ude.

Skriv det du søger og tryk enter

Din guide & Gode råd

tips

 

Ja, det er rigtigt. En POP-UP, som kan være irriterende!
Men, jeg tror, du vil blive inspireret og motiveret af mit nyhedsbrev.

En enkelt gang om måneden, så sig JA TAK og start med din guide lige nu.

Sådan får du bedre portrætbilleder, der skaber værdi