Hvor skal billedet hænge? Idéer til print – sæt flere billeder sammen

Okay, du er ved at komme efter det. Hele møllen med at kontakte en fotograf, få bestilt tid, huske at få klippet ungernes hår til anledningen og en eventuel strygning af skjorten. Så er fotosessionen (vel)overstået og hvad så nu?

Nu står du så der, har fået din USB-pen eller dine digitale filer via download. Hele idéen med denne familieudflugt var forhåbentlig, at der dels skulle foreviges nogle gode minder, og at disse minder skulle have en form for liv, gerne fysisk i form af et print af en slags.

Men det er uoverskueligt at vælge hvad. Skal det være papirprint, skal det være på lærred, hvilket billede skal det være, hvor skal det hænge? Det lader til der er flere spørgsmål end svar, og så er det også bare nemmere at bestille et papirprint i 13×18 cm – det passer alligevel til rammen på reolen som sidste gang – og forrige gang og højst sandsynlig også gangen før det. Har jeg ret?

Stop – stop med altid at vælge det sikre valg! Jeg sætter en ære i at hjælpe jer med dels at tale om forskellige muligheder for hvor I kan hænge jeres billeder – ja flertal blev der sagt ? Jeg hjælper også med hvordan I kan sammensætte jeres billeder og hvilket materiale der vil egne sig til det udvalgte sted. Og husk, at I kan jo prøve det af inden I træffer jeres nye modige valg.

Klik på eksemplerne nedenfor, hvor jeg har sammensat billeder på forskellige måder, forskellige steder i hjemmet.

deme-room-wall-art-serie-print-ideer-smilehuller

wall-art-billedeserie-sort-hvid-ideer-til-print-smilehuller

Skriv det du søger og tryk enter

julehygge-gr-det-selv-projektertop-5-fotoapps