Erhvervsfotograf på farten

I de fleste opgaver som erhvervsfotograf kommer jeg ud til kunden, skyder billederne, tager hjem, udvælger de bedste, redigerer let og afleverer det færdige resultat til kunden efterfølgende. Det er der såmænd ikke det store hokus pokus ved – business as usual.
Der er dog også opgaver, hvor det er vigtigt, at der kan leveres billeder her og nu, og ikke om en time. Det kan være svært, når man er ude på location. Men med et kamera, der har indbygget WIFI samt en smartphone, kan jeg levere billeder til min kunde i løbet af blot 5 min.

Det er ret smart, når jeg for eksempel er ude til events eller en konference for en virksomhed. Der vil typisk være brug for stemningsbilleder, der skal på kundens hjemmeside med det samme eller eventuelt på Facebook. Det kan også være, der live-blogges eller der tweetes fra eventen. Her er det væsentligt, at der kan leveres billeder med det samme, mens nyheden stadig har værdi.

Selvfølgelig skal alle billeder ikke leveres sådan, men det giver en fleksibilitet og værdi for mine kunder, jeg, som erhvervsfotograf, stræber efter at tilføre hver eneste opgave.

Står I og skal afholde et event eller en konference, hvor I har brug for, at der bliver taget billeder, så læs mere her om hvad jeg kan tilbyde. I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørsmål.

Tak fordi I læste med.

Skriv det du søger og tryk enter