Har du 15 min – så har du 10 portrætbilleder

For en lille måned siden var jeg ude på en opgave for en kunde. Det var sidste møde, hvor alle deltagerne i panelet var samlet om en stram dagsorden. Der var derfor kun plads i programmet til at tage portrætbilleder i frokostpausen.

Som det jo altid går med sådanne dagsordner, så skrider tiden meget let og dermed også tiden jeg havde til at få portrætterne i hus. Nøglen er god forberedelse.

Det var præcis, det jeg havde gjort. Kunden havde sørget for et glimrende lokale lige ved siden af frokostarrangementet. Alt var naturligvis gjort klart forinden, udstyret var stillet op, lyset justeret og jeg havde endda afmærket i gulvet, hvor mine modeller skulle stå, så det hele kunne glide let og smertefrit.

Ja, tidsplanen skred derudad. Jeg beroligede kunden og forklarede, at jeg nok skulle klare opgaven, selvom tiden var knap. Paneldeltagerne, som jeg skulle skyde portrætbilleder af, blev endelig løsladt til velfortjent frokost. Og i sådan en situation, udviser jeg stor forståelse for, at der skal være tid til networking og ikke mindst indtagelse af en velfortjent frokost. Derfor var det også ekstra effektivt, at lokalet jeg skulle fotografere i lå lige ved siden af. På den måde sparede vi rigtig meget tid ved, at modellerne var tæt på. De oplevede det ligeledes heller ikke som en irriterende afbrydelse at skulle forbi mig og mit kamera.

Jeg havde 10 modeller igennem på 15 min. Tidsplanen holdt – ja faktisk indhentede jeg den for min kunde, til dennes ganske store lettelse. Hurtigt, effektivt og professionelle portrætbilleder.

Se resultatet i rapporten her

Skriv det du søger og tryk enter

Din guide & Gode råd

tips

 

Ja, det er rigtigt. En POP-UP, som kan være irriterende!
Men, jeg tror, du vil blive inspireret og motiveret af mit nyhedsbrev.

En enkelt gang om måneden, så sig JA TAK og start med din guide lige nu.

Sådan får du bedre portrætbilleder, der skaber værdi

erhvervsfotograf-pa-fartenbjorg-pa-fotoshoot-portraetfoto