Hop On – Onboarding made human

INTRODUS

Kæmpe fan af Bjørg!

“Uanset hvilken forestilling den enkelte medarbejder havde inden Bjørg gik i gang, så var alle yderst tilfredse efter hele seancen. Jeg kunne skrive en masse og smil, glade dage og high fives, men jeg vil hellere fortælle hvorfor jeg vil vælge hende igen næste gang:
For mig er det en fornøjelse at have en leverandør der på bedst tænkelige måde løser sin opgave. At jeg trygt kan lægge al ansvaret for opgaven over på hende og vide, at jeg ikke bagefter skal rette op på noget-som-helst. Ikke på noget tidspunkt har jeg følt mig utryg eller i tvivl hvilket selv sagt gør, at jeg kan bruge tid på mit eget arbejde i stedet.”

David Bræmer-Jensen
Head of Marketing, IntroDus

Baggrund

Hvordan får vi integreret vores nyansatte i bedst muligt? Enhver virksomhed og HR-afdelings tilbagevendende punkt på dagsordenen. Anders og Simon turde tænke ud af boksen, stort og langsigtet, sammen grundlagde de IntroDus. Og hvad der startede med en idé er nu vokset til en virksomhed med anerkendelse – også internationalt – og i gazellefart.

En virksomhed med fokus på agilitet, nytænkning, professionalisme for deres kunder og heldigvis også med en del humor internt. IntroDus’ historie er forankret i deres egne medarbejdere, i deres tro på og engagement i IntroDus’ mission. De lever deres brand og bakker det op med troværdighed i deres visuelle fortælling, som vi sammen skabte vi med portrætter og brandpictures fra kontoret.

Står du med onboarding spørgsmål eller udfordringer – så besøg Anders og Simon og resten af deres team her. Jeg ved du vil være i gode hænder.

Kunde: IntroDus

Årstal: 2017

Fotopakker: Brandfotos & studie portrætbilleder

Resultatet af samarbejdet

  • IntroDus Onboarding - Firmafotos
  • IntroDus - Portræt
  • IntroDus - Portræt - BTS
  • IntroDus - Editorial Portræt
  • IntroDus - Portræt
  • IntroDus - Firmafotos
  • introdus-portrt-07
  • IntroDus - Firmafoto - Fotoshoot
Andre cases

Skriv det du søger og tryk enter