Telefoni = Mobilitet & Fleksibilitet

KLC ERHVERV

Ikke mindre end en PERFEKT foto-produktion

“Vi har flere gange haft på ”to-do”-listen at få taget et fælles billede af alle medarbejderne, men hver gang er punktet blevet skubbet nederst igen, da det var en umulig opgave at løse. De Meza Photo har simpelthen løst opgaven til vores fulde tilfredshed. Ikke nok med Bjørgs fleksible tilgang til, hvornår det skulle foregå på de forskellige adresser, Nord- og Midtjylland samt Sjælland, så har vi nu endeligt et velpræsenteret gruppebillede. Vi er så glade for det, alle tager sig godt ud, ingen lukker øjnene eller ser den anden vej og så kan vi til hver en tid tilføje eller fjene personer.”

 

Susanne Høgh Guldbrandsen
KLC Erhverv

Baggrund

KLC er en virksomhed, der er lever af at være i tæt kontakt med deres kunder og deres synlighed både fysisk, men i lige så høj grad virtuelt, er derfor virkelig vigtig i deres branding. Ønsket om med mange forskellige adresser, som tæller både serviceværksteder, kontorer samt butikker med faste åbningstider i hele Danmark. Det ville have været en større omkostning for virksomheden, at skulle samle alle medarbejderne på samme tid og sted. Dertil kommer, at det ikke er en mulighed for KLC, at skulle lukke virksomhedens afdelinger og butikker skulle en hel dag, som vil være en yderligere omkostning samt stor gene for alle KLCs kunder.

For at kunne realiserer KLCs ønske og behov for få gode og ensartede portrætter samt et gruppebillede, var der altså behov for en fleksible løsning, der passer ind i deres rammer. Et fleksibelt gruppebillede var som skræddersyet til at løse opgaven uden at gå på kompromis med billedkvalitet, åbningstider eller fysiske lokaliteter.

Kunde: KLC Erhverv

Årstal: Opstart 2018 – still going

Fotopakker: Gruppeportrætter & studie portrætbilleder

Resultatet af samarbejdet

  • KLC Erhverv - Fuld Figur Portræt
  • KLC Erhverv - Portræt
  • KLC Erhverv - Portræt
  • KLC Erhverv - Partnere Gruppebillede
  • KLC Erhverv - Portræt
  • KLC Erhverv - Fuld Figur Portræt
  • KLC Erhverv - Portræt
  • klc-erhverv-gruppebillede
Andre cases

Skriv det du søger og tryk enter