Udtalelser

Glade kunder kan man ikke få nok af

 • Hurtige svar og god sparring

  “Vi har samarbejdet med De Meza Photography omkring nye erhvervsportrætter til alle i teamet, og vi oplevede et meget professionelt samarbejde. Hurtige svar på henvendelser, god sparring omkring hvilken type billeder vi ønskede, og opgaven blev løs med stort hensyn til vores stramme tidsplan. Vi er meget tilfredse med både forløb og slutprodukt.”

  Rikke Rasmussen Leadership Development Consultant, Nordea
 • Særligt det fleksible gruppebillede har stor værdi for os

  ”Vi har hos WTC Advokaterne A/S gjort brug af Bjørgs kompetencer i forbindelse med udviklingen af en ny hjemmeside. Bjørg hjalp os med både virksomhedsbilleder, portrætter og fælles/gruppebilleder. Udover at Bjørg er en super dygtig fotograf, så blev opgaven grebet an med let til smil, overskud, fleksibilitet og løsningsorienterede kreative forslag. Samtlige medarbejdere følte sig trygge og afslappet foran kameraet, hvilket også kan ses på resultatet. Vi er meget tilfredse med det resultat vi har fået og særligt det fleksible gruppebillede af kontorets jurister har stor værdi for vores virksomhed, idet vi nu uden større ”operationer” kan udvide eller indskrænke gruppebilledet. Derfor kan vi nu hele tiden være hurtigt opdateret ved ændring i medarbejdersammensætningen. Efter mødet med Bjørg har vi – hvilket vi ikke før troede vi havde brug for – fået vores egen fotograf, der kender vores virksomhed og vores medarbejdere. Det gør en stor forskel og vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger af Bjørg hvis du har brug for en dygtig og anderledes fotograf, der gør en forskel.”

  Esben Skjernov Advokat og Partner, WTC Advokaterne A/S
 • Resultatet var vi yderst tilfredse med

  ”Vi hyrede Bjørg til at indfange stemningen fra vores eksklusive lancering af NordicGinHouse. Arbejdet og resultatet var vi yderst tilfredse med. Hun forstod at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem billeder, vi kun har fået positiv respons på, og bruger aktivt i vores markedsføring. Hun har en professionel tilgang uden at være selvhøjtidelig, og er derfor super nem at arbejde sammen med og bestemt anbefalelsesværdig!”

  Jakob Valentin Nordic Ginhouse
 • Bjørg er et frisk pust og en levende fotograf

  ”Hun er god til at fange øjeblikket og den stemning, som jeg ønskede omkring mit profilbillede. Jeg havde hende derudover ude for at fange den gode stemning ved mine netværksmøder og grupperne in action. Så har du en fotoopgave, hvad enten det er profilfotos, event, gruppebilleder eller…så tag fat i Bjørg, hun er til at tale med og fleksibel.”

  Uffe Lykkebak Chairman, IT People Denmark
 • Intens og nærværende fotosession

  “Jeg havde brug for et nyt LinkedIn profilbillede og et portrætbillede af mig og mine to døtre. Under et netværksmøde i Hørsholm mødte jeg Bjørg. Jeg checkede hendes website og kunne med det samme lide hendes stil. Så jeg lavede en aftale med Bjørg. Det blev til en fantastisk intens og nærværende to timers fotosession, og jeg var super begejstret! Jeg har nu fået et nyt billede til min LinkedIn profil og hele familien blev meget glade for deres julegave, som var et billede med mig og mine to piger. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at tage fat i Bjørg når du skal have taget nye billeder, både til privat og professionel brug.”

  Eva Sachse Medstifter af Social Selling Company
 • Kreativ og løsningsorienteret håndtering

  ”I forbindelse med et seminar for vores globale indkøbere, ville vi gerne have taget et gruppebillede, som vores deltagere kunne tage med hjem som en gave fra arrangementet. Vi fik Bjørg til at hjælpe os med opgaven. Lige fra vores forespørgsel, til fotografering og meget hurtig levering af de færdige tryk, indrammet og indpakket efter vores ønske, tilgik Bjørg opgaven med stor professionalisme. På dagen for selve fotograferingen, var Bjørg meget imødekommende og forstående, og tog sig godt af vores mange deltagere, som følte sig godt behandlet. Vi havde nogle praktiske udfordringer med opstillingen af gruppebilledet, som Bjørg håndterede kreativt og løsningsorienteret. Vi har følt os trygge og godt behandlet hele vejen igennem, og er meget tilfredse med den leverede kvalitet, og den forståelse Bjørg udviste for vores behov om en effektiv proces og hurtig levering. Jeg giver Bjørg mine varmeste anbefalinger, og vil ikke tøve med at benytte hende igen."

  Rene Gotfredsen Group Procurement Director, Hempel
 • Du har en fantastisk energi – og det ses i billederne

  ”Det er svært at finde de helt rigtige til formatet. For man skal have mega god energi med børnene. Det er alfa omega og der er mange indadvendte fotografer, som bare ikke er komfortable i den opgave. Det er derfor vi har været så begejstrede for dig, fordi du har så fantastisk en energi, hvilket bare oversættes i billederne.”

  Say Orange Samarbejdspartner
 • Hun fanger det ægte, unikke udtryk

  “Skal du bruge en fotograf der fanger det helt rigtige og ægte udtryk eller de unikke og ganske særlige øjeblikke, så tag fat i dygtige dygtige Bjørg de Meza Espersen fra De Meza Photography. Jeg kom for sent og havde i øvrigt ikke lang tid til fotosessionen. Alligevel var oplevelsen yderst kvalitativ, nærværende og behagelig. Bjørg får en til at slappe af og det kombineret med hendes evne til at fotografere betød, at vi fik taget nogle rigtig gode billeder. Efterfølgende modtog jeg billederne i et særligt lækkert og brugervenligt program. Her kunne jeg vælge mine favoritter og i løbet af få dage havde jeg mine billeder i både lav og høj opløsning. Kan kun give Bjørg mine allervarmeste anbefalinger.”

  Anne Cathrine Collet Yde
 • Særdeles godt blik for at inddrage omgivelserne

  ”I forbindelse med underskrift af en ny samarbejdsaftale, ønskede vi at skabe nogle udtryks- og tillidsfulde billeder til senere pressebrug. Aftalens parter har en høj rejseaktivitet, og opgaven blev derfor arrangeret med meget (MEGET) kort varsel, da der opstod en mulighed for at mødes i København. De Meza Photography udviste en fantastisk fleksibilitet i forbindelse med optagelsen, som blev gennemført med stor professionalisme, ro og mod, selvom Bjørg ikke havde haft mulighed for at forberede sig i forhold til location. Billederne viser tydeligt, at Bjørg har et særdeles godt blik for at inddrage omgivelserne, og hun skaber en afslappet atmosfære som udtrykker nærvær og personlighed i billederne. Vi er meget tilfredse med resultatet, og giver De Meza Photography de allerbedste anbefalinger.”

  Lars Rostock Jehl Managing Director, CashBack World
 • Vi var ovenud tilfredse med Bjørg

  ”Bjørg tog fotos til vores datters barnedåb i april. Hun trådte lynhurtigt til, da vi fik bestilt i sidste øjeblik. Vi var ovenud tilfredse med Bjørg, som var på rette sted både i kirken og efterfølgende. Hun er utrolig venlig og forstod uden videre, hvad vi havde brug for. Da vi fik fotos’ene var vi meget imponerede. De var bare så gode. Derfor giver vi Bjørg de allerbedste anbefalinger, og vi vil bestemt også bruge hende igen, hvis vi får behov for fotos."  

  Med venlig hilsen Thomas og Mette
 • Leverede et super stykke arbejde

  “Vi fik Bjørg ud for at tage portræt-/virksomhedsbilleder. Bjørg kom forberedt, og havde allerede lagt en agenda for, hvordan billederne bedst kunne blive taget. Hun leverede et super stykke arbejde, og vi er meget tilfredse med billederne, som vi har fået i alle ønskelige formater. Vi vil uden tvivl anbefale Bjørg De Meza.”

  Jens Højmann Ejendomsmægler & valuar MDE, indehaver Cadeau Bolig
 • Hun er god til at få folk til at føle sig godt tilpas og afslappede

  “Vi har brugt De Meza Photography til at fotografere nogle af vores ledere i ministeriet. Bjørg arbejder roligt og professionelt. Hun er god til at få folk til at føle sig godt tilpas og afslappede, hvilket er meget vigtigt i en fotooptagelse. Hun leverer efterfølgende billederne punktligt og i en høj kvalitet. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Bjørg.”

  Julie Bech Willemoe Webredaktør, Erhvervsministeriet
 • Bjørg er en idérig sparringspartner

  "Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Bjørg i forbindelse med optagelse til vores konsulent-film. Hun har været en sød, professionel og idérig sparringspartner under hele processen, og vi er meget begejstrede for resultatet. Vi glæder os til at bruge hende til andre projekter i fremtiden."

  Mia Høgsted Norlie Børnetøj
 • Kæmpe fan af Bjørg!

  "Første gang jeg havde med Bjørg at gøre, var i en tidligere ansættelse. Vi skulle have taget billeder. Noget der normalt kan være en blandet oplevelse. Hvem husker ikke skolefotograferne fra tidligere i livet?! Oplevelsen med Bjørg var dog anderledes. Om det faktisk var fordi vi ‘connectede’ så hurtigt eller om hun bare var virkelig god til det med mennesker, det fandt jeg ikke ud af dengang. Under nuværende ansættelse skulle vi have taget nye billeder til hele virksomheden. Bjørg var den første jeg tænkte på til at tage dem. Hun var også den eneste. Uanset hvilken forestilling den enkelte medarbejder havde inden Bjørg gik i gang, så var alle yderst tilfredse efter hele seancen. Jeg kunne skrive en masse og smil, glade dage og high fives, men jeg vil hellere fortælle hvorfor jeg vil vælge hende igen næste gang: For mig er det en fornøjelse at have en leverandør der på bedst tænkelige måde løser sin opgave. At jeg trygt kan lægge al ansvaret for opgaven over på hende og vide, at jeg ikke bagefter skal rette op på noget-som-helst. Ikke på noget tidspunkt har jeg følt mig utryg eller i tvivl hvilket selv sagt gør, at jeg kan bruge tid på mit eget arbejde i stedet. Hele oplevelsen med Bjørg, de gange jeg har arbejdet sammen med hende, har efterladt mig med gode minder (hvis sådan et udtryk kan bruges om en fotograf i portrætfotoøjemed) og en leverance af hendes ydelse i lækker og brugbar ‘indpakning’. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Bjørg til alle som skal have taget professionelle og brugbare billeder til dem selv eller til virksomheden."

  David Bræmer-Jensen Head of Marketing, IntroDus 
 • Smidig dialog og fine fotos

  ”Jeg har brugt Bjørg til fotos af to færdiggjorte renoveringssager og en tilbygning - så det har handlet om at fange rumme, lyset og arkitekturen. Dialogen med Bjørg har været smidig og Bjørg aftalte og koordinerede selv med husejerne. De færdige billeder er blevet meget fine og jeg bruger dem i forbindelse med min markedsføring af Arkinaut. Jeg vil helt sikkert bruge Bjørg igen næste gang jeg har færdige byggeprojekter.”

  Jan Felland Indehaver af Arkinaut Arkitekt- og Byggerådgivning ApS
 • Der kommer ikke til at gå 20 år før næste fotosession med Bjørg

  Til min 50 års fødselsdag fik jeg en fotogave af et par gode venner. Gaven var en fotosession med Bjørg fra DeMeza Photo. Bjørg ringede til mig, og hjalp med at finde ud af hvilken stil og hvilken type billeder jeg gerne ville have. Vi blev enige om udendørsoptagelser, og Bjørg var fleksibel med at finde en dag hvor både vores kalendere og vejret passede. Jeg var specielt imponeret over at Bjørg både checkede vejrudsigt og overvejede formiddags eller eftermiddagslys da hun foreslog hvornår vi skulle mødes. På fotodagen gik familien, hunden og Bjørg en tur i de omgivelser vi plejer at gå i. Det var afslappet og vi snakkede sammen, og ind i mellem tog Bjørg sine optagelser. Efter fotodagen fik jeg ca. 30 foto’s i udvalg, og Bjørg havde ramt lige den stemning jeg gerne ville have. Jeg valgte en række billeder som Bjørg efterbehandlede og gjorde helt perfekte. Billederne fik jeg også i en separat app – så de altid er nemme at finde, og ikke ”drukner” i fotorullen på telefonen. Bjørg hjalp med rådgivning om hvilke billeder der ville egne sig til Sort-hvid print. Derudover foreslog Bjørg at trykke et billede som stort Alu-print. Det ville jeg nok ikke selv have vovet, men det er et billede der altid vil hænge hjemme – eller på mit kontor. Ud over familiebillederne havde jeg bedt om et profilbillede til Linkedin og lignende. Her hjalp Bjørg med at finde en baggrund der passer til min stil – og hjalp med at finde det udtryk der ligner mig. Det har vist sig at være en god investering – jeg har brugt det mere end jeg forventede, og jeg har fået meget godt feedback på det billede. Billederne lever både som profilbilleder på facebook hos os selv og vores drenge, og på vores vægge. Det har også gjort at vores venner har spurgt hvor billederne er fra – og brugt Bjørg til deres fotoopgaver. Det var 20 år siden jeg havde været i kontakt med andet end skolefotografer, og fotografering er ikke noget jeg har prioriteret tidligere. Der kommer ikke til at gå 20 år før næste foto session, og jeg vil helt sikker spørge Bjørg igen.  

  Jesper Bahnsen
 • En innovativ løsning med et fremragende resultat

  “De Meza Photography tog nye portræt- samt gruppebilleder af hele Business Assurance i Novo Nordisk. Vi er ca. 65 personer, og billederne blev skudt i vores lokaler. Opgaven blev udført professionelt og Bjørg forstod at få vores medarbejdere til at føle sig godt tilpas foran kameraet – vi er derfor meget tilfredse med både processen og det endelige resultat. Jeg vil især fremhæve vores gruppebilleder, som vi er særdeles tilfredse med. Vi har mange medarbejdere, som rejser meget, og det er en udfordring at samle alle på én gang, hvorfor det har været en stor fordel at få gruppebillederne sat sammen af individuelle billeder. En innovativ løsning med et fremragende resultat.”

  Kim Bundegaard Senior Vice President, Novo Nordisk
 • Det gik legende let

  ”Jeg har haft fornøjelsen af at blive fotograferet af Bjørg de Meza Espersen, hvor formålet var at skabe en professionel profil til min LinkedIn-profil, og et godt personligt billede. Da jeg har en udfordring med mine briller var det nødvendigt at Bjørg forstod udfordringen; Efterfølgende har jeg fået meget god kritik for resultatet. Herudover kan jeg nævne at det var rart og behageligt at være i selskab med Bjørg; hun var kompetent, høflig, ærlig og rar at arbejde med - og hele processen fra booking af tid, fotografering og efterbehandling med mere, gik legende let. Jeg varmt anbefale Bjørg de Meza Espersen som samarbejdspartner.”

  Knud Kjølhede Petersen
 • Super professional profile photographer

  Bjørg is a super professional profile photographer and excellent ability to get your best portraits. I had Bjørg personally recommended and really happy with the outcome. She has a great personality and learning about you, attention to detail and very good with people as well as excellent communication skills. I am very pleased with the results and will be happy to work with Bjørg again.

  Jakob Bent Smed Change Management Expert
 • Vi fik nogle fantastiske billeder af os sammen

  "Jeg har haft glæde af at kende Bjørg i mange år og da jeg så, at hun havde startet som fotograf tænkte jeg, at der ikke kunne være nogen bedre til at tage billeder af min familie, da jeg vidste at hendes væsen og væremåde ville passe perfekt til os. Og vi blev på ingen måde skuffede! Bjørg tog sig især rigtig godt af min 3-årige søn, som vi fik nogle fantastiske billeder af sammen med os og min søns farmor og oldemor. Det vi fandt bedst ved dagen var, at det på intet tidspunkt føltes som om vi skulle have taget billeder, men mere som om vi var på besøg hos en god veninde og det gav den rette balance af ro og glæde som så kom til udtryk i fotografierne."

  Christian Sørensen

Skriv det du søger og tryk enter